Hemodializa de la spitalul din Hunedoara revine în actualitate

La Spitalul Municipal Hunedoara se va înfiinţa o secţie sau un serviciu de hemodializă, necesară bolnavilor cu afecţiuni renale cronice. Ieri, a mai fost făcut un pas în acest sens.

„Consiliul Local Hunedoara şi-a desemnat reprezentanţii în Consiliul de Administraţie (CA) al spitalului, fiind nevoie de trei membri, acum fiind doar unul singur. Acest proiect a fost pus pe ordinea de zi a şedinţei consiliului local de ieri, deoarece nu mai putea suporta nici o amânare. I-am solicitat managerului interimar al unităţii medicale, medicul Bende Barna, să se ocupe de această problemă, el precizându-mi că are nevoie de aprobarea CA pentru anumite probleme”, ne-a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara. Reprezentanţii CL Hunedoara desemnaţi în şedinţa de ieri pentru a fi membri în CA al spitalului sunt consilierii locali Ciprian Ştefan Palcău şi Radu Budae.
Reamintim că în luna februarie a acestui an, consilierii locali PSD, UNPR şi ALDE, din vechiul legislativ al municipiului, au întocmit un proiect de hotărâre care prevedea înfiinţarea unei secţii de hemodializă. Doar că, proiectul nu a trecut, fiind respins cu votul consilierilor liberali. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago