Fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Adrian David, va continua ca prefect al judeţului?

05 Adrian-David-7604Astăzi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David (foto), este programat pentru a susţine interviul – a doua probă a concursului pentru ocuparea funcţiei de consilier în cadrul aparatului de specialitate al primarului Petroşani. Asta, după ce fostul şef al administraţiei judeţene a trecut de proba scrisă în urma examenului de luni, 8 august, obţinând un punctaj de 53,33. La examenul scris a mai participat un candidat, Cornelia Marta Doina, care a obţinut 30 de puncte.

Potrivit unor surse din PNL, Adrian David, asistent universitar la Universitatea din Petroşani, s-ar pregăti pentru o numire a sa în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara. Iar, pentru a putea fi numit prefect, conform legii, trebuie să plece de pe un post de funcţionar public. Întrebat de MESAGERUL HUNEDOREAN dacă se pregăteşte pentru funcţia de prefect al judeţului Hunedoara, Adrian David ne-a declarat că nici nu confirmă, nici nu infirmă acest lucru, şi că, de fapt, nu doreşte să comenteze în nici un fel speculaţiile pe această temă. Acesta a mai spus că va face declaraţii atunci când va fi momentul pe acest subiect. Adrian David este în prezent consilier judeţean PNL. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Adrian David, va continua ca prefect al judeţului?”

  1. Pai , trebuie sa își de-a demisia din funcția de consilier județean?! Cum naiba sa îl promoveze pe asta prefect?! Chiar nu sunt normali ăștia de la PNL?! Va dați seama ca asta acum a dat examen la Primăria Petroșani, fiind un simplu funcționar, și sa ajungă prefect? Ce îl recomanda pe acest băiat sa fie prefect, sau ce la recomandat sa fie președinte la județ…..oare competenta sau realizările! Care sunt?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.