Haralambie Vochiţoiu: „În 30 ianuarie se va da ordinul de luptă pentru UNPR”

Natalia Bumbac

Problema alianţei sau separaţiei dintre UNPR şi PSD, în ceea ce priveşte alegerile locale şi parlamentare din acest an, se va tranşa la sfârşitul lunii ianuarie, a anunţat preşedintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto). Acesta a adăugat că indiferent ce decizie vor lua cele două formaţiuni politice, armata condusă de Gabriel Oprea este pregătită să intre în lupta electorală.
„În 30 ianuarie, la Braşov, vom avea o reuniune naţională a partidului la care se va da ordinul de luptă pentru alegeri. Nu este important cum vom candida, ci pentru cine vom candida. UNPR ţinteşte la un scor din două cifre cu doi în faţă. La nivelul judeţului Hunedoara avem peste 100 de consilieri locali, un primar de municipiu şi unul de oraş. Indiferent dacă vom merge în alianţă cu PSD sau separat, suntem pregătiţi să participăm la alegerile din acest an, ocazie cu care vom vedea unde ne situăm în preferinţele electoratului. Vrem să le transmitem celor de la PSD că timp de patru ani am susţinut Guvernul Ponta. La fiecare moţiune de cenzură depusă de PNL ni se promiteau funcţii şi măriri, dar nu le-am acceptat. Atât eu, cât şi preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, suntem pentru o alianţă, dar decizia se va lua la nivel de partid”, a ţinut să precizeze preşedintele UNPR Hunedoara.
Celor spuse de liderul organizaţiei judeţene, s-a alăturat şi Romi Cărmăzan, prim-vicepreşedintele UNPR Hunedoara, care a ţinut să arate că partidul stă bine din punct de vedere al structurilor din teritoriu. „UNPR are organizaţii în toate localităţile din judeţ, mai puţin în comunele Bătrâna şi Bulzeşti, unde efectiv nu avem membri. Pot spune că UNPR este a treia forţă politică în judeţ, după PSD şi PNL. Avem cinci ani pe piaţa politică. Suntem acuzaţi că nu am câştigat nici la nici un tur de alegeri singuri. În campanie nu vom face jocuri murdare, nu vom ieşi în presă să ne denigrăm contracandidaţii. Noi candidăm pentru hunedoreni, nu împotriva cuiva”, a afirmat Romi Cărmăzan, prim-vicepreşedintele UNPR Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Apropo de ce s-a întâmplat la Hunedoara. În fruntea PUNR este un fost pesedist, Harry, și un fost pedelist, Romi. Știm că acesta dădea de băut alegătorilor în birt când era portocaliu. Apoi, dragă Harry despre ce armată vorbești ? Alegerile nu sunt un război. Mi-e milâ de tine și îmi doresc să dispăreți din peisajul politic pentru a nu mai emite astfel de elucubrații. Dacă nu contează cum candidați atunci să aveți sânge în instalație și mergeți singuri. Iată ce viitor ni se pregătește. Să nu votăm astfel de hahalere.

  • Nici macar tampit nu e. El este tanpit!!! Ca la partidul lor de stransura. Viseaza armate....el se visa si scriind istorie....vai de mama ta de politician de targ prafuit. Sa remarcam insa cat de corupta este structura teritoriala a DNA Alba Iulia care in loc sa-l trimita in judecata il lasa sa joace tontoroiul, sa faca armate si sa participe la alegeri. Haralabie....Ordinul este dat de medicul psihiatru: NEBUN DE LEGAT! Camasa cu manecile la spate!

  • Izmene acreeee

    iauzi:
    Di-SCURS plagiat din memoriile Maresalului (Izmana) Oprea gabriel:
    "Nu este important cum vom candida, ci pentru cine vom candida."

    Votati UNPURUUU, votati ca kuruuu

  • Asta-i prost rau........uite ce scoate pe gura aia in forma de kurutz: "Vrem să le transmitem celor de la PSD că timp de patru ani am susţinut Guvernul Ponta". Bai sula lula, care pi//z///da// matii 3 ani? dar la tine cu numaratu este ca si cu fondurile alea europene pe care le-ai furat, ca salariile alea de 4ooo de lei din care 32oo se intorceau la Jupanu Parsivenie haralabie. mars, neghiobule. Zic mars ca asa-i in Unitatea UNPR. Tzzz place, nu? Mars!!!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

11 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

11 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

11 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

11 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

12 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

12 ore ago