Categories: Sport

Handbalul, fără Cetate, dar cu Domino

Ciprian Marinuţ

Hunedorenii amatori de handbal vor rata întâlnirea cu „galacticele” de la Oltchim, întrucât Cetate Deva le va primi pe campioane, sâmbătă, la Sebeş. Handbalul apare totuşi în programul acestui week-end sportiv, prin noul club Domino Hunedoara, care susţine, acasă, un turneu cu echipa de juniori III.
 

Mai bine la vecini
Cetate Deva va susţine cel mai aşteptat meci de pe teren propriu, cu galacticele de la Oltchim, la Sebeş, întrucât finanţatorul echipei, Marian Muntean, s-a supărat pe autorităţile şi suporterii deveni şi a mutat echipa în judeţul vecin. Decizia este, pe cât de dureroasă pentru cei pasionaţi de sportul la semicerc, pe atât de corectă. Muntean a fost prea puţin sprijinit de deveni şi a ales să îşi ducă echipa şi să „ardă” pentru handbal într-un loc unde se investeşte măcar mai mult suflet în sport. La acest moment, Cetate are o situaţie dificilă în clasamentul Ligii Naţionale, însă poate odată cu schimbarea locaţiei, se modifică şi norocul. E imposibil de crezut că se va întâmpla vreo minune cu Oltchim, însă în celelalte jocuri, Cetate poate oricând obţine punctele care să o salveze de la un exil în eşalonul secund.

Noile speranţe
În lipsa unei echipe de prim eşalon, handbalul mai „trăieşte” în judeţul Hunedoara prin echipele de juniori şi junioare. În acest week-end, în prim-plan va fi echipa de juniori III a clubului Domino Hunedoara, care organizează pe teren propriu, în Sala Colegiului „Traian Lalescu” din Hunedoara, al treilea turneu preliminar al grupei H a Campionatului Naţional. Pregătită de reputatul antrenor Remus Balint, care l-a descoperit pe multiplul campion mondial Vasile Stângă, echipa  hunedoreană vrea să recupereze acasă terenul pierdut la primele două turnee. Cu victorii pe linie pe teren propriu, formaţia pregătită de Remus Balint ar putea urca mai sus de locul trei, ocupat înaintea acestui turneu. Programul meciurilor pe care le vor susţine hunedorenii este următorul: astăzi, 25 februarie, ora 11.30: Domino-CSS Drobeta Tr. Severin; astăzi, 25 februarie, ora 17.00: Domino Hunedoara-CSS Lugoj; mâine, 26 februarie, ora 10.00: Domino-Lic. T. „Traian Vuia” Reşiţa (locul 1); mâine, 26 februarie, ora 15.00 Domino-LPS Tg. Jiu (Locul 2).

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ma bucur nespus ca nu am sa mai vad pe pramatia de asa zis patron al handbalului ex-devean!ai luat o decizie inteleapta sa iti iei talpasita,BECIZNICULE!S-a curatat Deva de un derbedeu!nu zic ca nu a bagat bani dar doar pt interese proprii ca performanta nu a facut...sa faca la sebes dar ma indoiesc.nu degeaba nu a fost ajutat de autoritati,stiau ei ce stiau!aia de la sebes sunt niste pacalici ca au incredere in vagabondul asta!dar nu e treaba noastra ce fac ei!sa auzim numai de bine!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago