Sport

HANDBAL. A dovedit că, dacă vrei ceva cu adevărat, reușești

Rezultatele echipelor de handbal de la CSS Petroșani, formații pre­gă­tite de Alexandru Rotaru, arată că această disciplină sportivă revine în forță. Anul competițional 2022-2023 a fost unul foarte bun pentru secția de handbal de la clubul din Valea Jiului Petroșani, cu două echi­pe calificate în semifinalele cam­pio­natului și câștigarea unuia dintre cele mai mari turnee de handbal pentru juniori din Europa – Cell Cup Ungaria. Să nu uităm de organizarea primei cupe în Petroșani, Handbal Cup Electromax Petroșani, cu 12 echipe de junioare participante.

Ca acasă
Aceste rezultatele au dus la con­vocarea în pregătire centralizată a unor sportive de la CSS Petroșani la Centrul de Excelență, acestea fiind Iulia Niță, Narcisa Cepoi, Lorena Postolache, Larisa Achim jucătoarele de top ale echipei. „Sportivele sunt chemate la pregătire cu lotul. Aici le-am mai putea adăuga și pe Alexia Onisie și IoanaTemneanu. Doresc să readuc handbalul în Petroșani și, implicit, în Valea Jiului, la un nivel înalt și, de ce nu, să egalăm sau să în­cer­căm să depășim performanțele foș­tilor antre­nori din Petroșani și din Valea Jiului”, spune antrenorul Alexandru Rotaru. Tehnicianul coordonator al echipelor de handbal este de 3 ani în Valea Jiului unde s-a mutat cu familia.„Aici pot spune că mă simt și că sunt acasă. Ba mai mult, am refuzat să plec la alte echipe de dragul acestui oraș. Cred în dezvol­tarea turismului în zonă, dar și în dezvoltarea orașului Petroșani”, a spus reputatul antrenor.

Lotul CSȘ Petroșani :
Portari: Daria Bulancea, Larisa Achim, Narcisa Cepoi, Amalia Cigmaian.
Jucătoare de câmp: Iulia Niță, Ioana Temneanu, Francesca Ciocoiu, Bianca Oravecz, Daria Șerban, Alexia Onisie, Andreea Botar, Yasina Brădățan, Alexandra Perța, Andrieși Samira, Maria Macovei, Karina Olărașu, Andrada Crăciun, Ariana Prună, Ana Maria Petraru, Denisa Prună, Bianca Grecu, Iulia Temneanu, Tania Olărașu, Raysa Pap.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Când se virează pensiile, deşi greva continuă la Ministerul Muncii

Conducerea Casei Naționale de Pensii Publice dă asigurări că pensionarii își vor primi banii cuveniți…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj abonat la banul public pe vre­muri a revenit în peisaj…

12 ore ago

Bulina albă

Lucian Rus, secretar de stat Pentru că turneul efectuat în Japonia, pentru promovarea oportunităților de…

12 ore ago

Bulina neagră

Grigorie N., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost prins la volan, după ce a…

12 ore ago

Tunurile de zăpadă artificială, pornite în Straja. Sezonul de schi începe pe 30 noiembrie

Administratorii pârtiilor din Staţiunea Straja şi-au propus să deschidă sezonul de schi din această iarnă…

12 ore ago

Grupare de tâlhari din Simeria, destructurată la Petroşani

Trei tineri din Simeria, unul dintre ei recidivist, au pus la cale un plan de…

12 ore ago