Categories: Sport

CSŞ Petroşani, fără greşeală în campionatul junioarelor II la handbal

Echipa antrenată de Daniel Brânzău are, până în acest moment, un sezon perfect, dominând seria G a campionatului naţional de junioare II la handbal feminin. Trupa din Valea Jiului a disputat 10 meciuri în acest an, câştigându-le pe toate.

Sezon regulat şi turnee de sală
Campionatul naţional feminin de handbal pentru junioare II are un regulament ceva mai complicat. Astfel, Federaţia Română de Handbal a introdus, pe lângă sezonul regulat, care se joacă tur-retur în fiecare serie, şi două turnee de sală, în care fiecare echipă se va mai întâlni încă o dată cu adversarele din seria sa.
Seria G este dominată de echipa Clubului Sportiv Şcolar Petroşani, care a obţinut victorii în toate cele 10 partide jucate până acum. Trupa antrenată de Daniel Brânzău a obţinut şase victorii în sezonul regulat şi alte patru la primul turneu de sală, disputat la Filiaşi. Acolo, CSŞ Petroşani a învins pe Unirea Sânnicolau Mare (28-23), CSŞ Sibiu (46-9), Victoria Nădlac (32-15) şi LPS Sebeş (27-20). În acest an se va mai juca al doilea turneu de sală, între 16 şi 18 decembrie, locaţia urmând să fie stabilită de Federaţia Română de Handbal. La acest turneu, CSŞ Petroşani va mai juca cu LPS Banatul Timişoara şi CSŞ Drobeta Turnu Severin. Returul sezonului regulat va începe în 12 februarie 2017.

Locul secund la junioare III
La junioare III, CSŞ Petroşani ocupă locul 2 în seria F, la finalul turului sezonului regulat, după echipa HC FEFS Craiova. Între 25 şi 27 noiembrie va avea loc primul turneu de sală iar în 9 şi 10 decembrie se va disputa al doilea turneu de sală. Returul sezonului regulat va începe în 18 februarie 2017. (O. Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

8 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

8 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

8 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

9 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

9 ore ago