Doi şefi cu rang de comisar s-au ales cu ceva plângeri pe la DNA, după ce li s-a înscenat o treabă, la care, „calul troian” a fost un turc. Cârcotaşii avizaţi spun că oamenii, adică şefii de care facem vorbire, au fost atraşi într-o capcană de turc, însă orchestrată de un băiat cu ochii albaştri, care urmărea să pună la punct o afacere din care avea de câştigat extrem de mult, însă nu o putea derula, deoarece comisarii erau cu ochii pe el. Spun gurile rele că a fost creată diversiunea pentru a-i ţine pe cei doi comisari blocaţi, turcul fiind forţat să declare vrute şi nevrute despre ei, cum că a fost şantajat şi bătut de aceştia. Mişcarea a mers, pentru puţin timp, e drept. Adică, până când turcul a început să dea pe gură că a fost obligat să spună lucruri mincinoase despre cei doi comisari şi să-l bage la apă pe cel care l-a dirijat. Comisarii au făcut la rândul lor sesizare împotriva băiatului cu ochii albaştri pentru înscenare, iar acum, din acuzator, respectivul este acuzat. Aşteptăm cu interes rezultatul anchetei.

 Cârcotaşii dintr-un mic municipiu de pe valea Mureşului vorbesc despre plimbările pe care le fac edilii locali prin străinătăţuri, în delegaţii mai mult sau mai puţin oficiale. Cică, aceştia se plâng că n-au bani pentru a rezolva problemele numeroase ale localităţii, dar când este vorba de plecat într-o delegaţie peste hotare, fac pe dracu-n patru şi găsesc fondurile necesare. Astfel, după ce, nu cu mult timp în urmă, o asemenea delegaţie a fost plecată într-o ţară situată în Orientul Mijlociu, taman astăzi, o alta a plecat spre un orăşel frumos, din ţara de unde izvorăşte Dunărea. N-ar fi nimic că edilii se plimbă prin lume, abia se mai luminează şi ei la minte, văzând cum stau lucrurile şi prin altă parte. Problema-i că acum, în vremea acestei crize care macină ţara, când banii trebuie chivernisiţi cu mare grijă, parcă mai puteau fi amânate plimbările pe bani publici, că doar nu erau absolut necesare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Stimabili jurnalisti de la Mesagerul , daca tot aveti asa simt gospodaresc si va pasa de banii publici , de ce nu ati spus nimic si despre acest derbedeu care s-a trezit primar la Hunedoara si care pentru zilele orasului a cheltuit 2 miliarde de lei , de vreo 4 ori mai mult decit pe vremea fostului primar . Explicatia este simpla : banii au ajuns si in buzunarele voastre si ale lui Gruian .Iar voi in schimb il prea slaviti !!! Degeaba insa : ati remarcat adevarata atitudine pe care o au hunedorenii fata de acest analfabet ? Despre asta de ce nu ati scris nimic ?

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Cârcotașii se dis­trează tare și poves­tesc prin zonă că un edil s-a supărat pe un…

2 zile ago

Bulina albă

Angelica Georgeta Tomuța, directorul executiv al AJOFM Hunedoara Pentru că a pus în practică proiecte…

2 zile ago

Bulina neagră

Cosmin G., din municipiul Deva Pentru că a fost prins de polițiști conducând fără permis…

2 zile ago

COMUNICAT DE PRESĂ. SALARIUL MINIM BRUT SE MAJOREAZĂ DIN IANUARIE 2023

Creșterea salariului minim brut, la 3.000 de lei, de la 1 ianuarie 2023, este un…

2 zile ago

O nouă specie de dinozaur a fost descoperită în Geoparcul Internaţional UNESCO Ţara Haţegului

O nouă specie de dinozaur, denumită Transylvanosaurus platycephalus - Reptila cu cap turtit din Transilvania,…

2 zile ago

Edilul șef Florin Oancea: Zonă de agrement, investitori și turism la Deva

Adriana Năstase Reporter - Un proiect ambiţios al Primăriei municipiului Deva, anunțat în urmă cu…

2 zile ago