Delicateţea unor delicatesuri, termenul de valabilitate la limită, condiţiile de depozitare nu foarte „securizate” şi lipsa de atenţie a unor consumatori pofticioşi au fost cauzele ajungerii la spital pentru toxiinfecţie alimentară a unor angajaţi ai unei companii din oraşul cu cetate. Cică în urma investigaţiilor ulterioare, cei păţiţi au aflat că hypermarketul de la care au fost cumpărate produsele în cauză are un obicei din a forţa prelungirea valabilităţii unor alimente perisabile, prin tot felul de manevre neortodoxe. Ba se recurge la scăderea temperaturii la locul de depozitare, ba se apelează la injectare cu diverse substanţe, ba se pune un termen de valabilitate întins spre limita maximă. Aşadar, atenţie la verificarea tuturor aspectelor unor produse alimentare în momentul achiziţionării, întrucât orice neatenţie poate fi plătită cu reacţii neplăcute ale organismului sau chiar cu ajungerea la spital.
Construcţiile încă se ţin bine. Lucrările de construcţii au scăzut în octombrie faţă de septembrie…
Vorbesc gurile rele că un personaj din zona noastră a făcut o afacere extrem de…
Lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ 672C, pe sectorul cuprins între localitatea Valea de…
Ion Bădin, consilier local Deva Pentru că și-a lansat cartea „În slujba sportului”, un volum…
P.B., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri.
După ce managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Deva, dr. Emil Stoica (foto), a transmis…
View Comments
Buna Ziua1
As dor, daca puteti, sa ma ajutati.Ati publicat , in jurul datei de 8 octombrie, o reclama de pe OLX, cuo masina de vanzare, tip VW TDI PassatCC2, de culoare alba, la un pret de 4000 de euro.V-asfi recunoscator, daca ati putea sa aflu numarul de telefon al vanzatorului, sau daca anuntul mai este valabil si in prezent.
Va multumesc mult.
Succes in continuare.