Delicateţea unor delicatesuri, termenul de valabilitate la limită, condiţiile de depozitare nu foarte „securizate” şi lipsa de atenţie a unor consumatori pofticioşi au fost cauzele ajungerii la spital pentru toxiinfecţie alimentară a unor angajaţi ai unei companii din oraşul cu cetate. Cică în urma investigaţiilor ulterioare, cei păţiţi au aflat că hypermarketul de la care au fost cumpărate produsele în cauză are un obicei din a forţa prelungirea valabilităţii unor alimente perisabile, prin tot felul de manevre neortodoxe. Ba se recurge la scăderea temperaturii la locul de depozitare, ba se apelează la injectare cu diverse substanţe, ba se pune un termen de valabilitate întins spre limita maximă. Aşadar, atenţie la verificarea tuturor aspectelor unor produse alimentare în momentul achiziţionării, întrucât orice neatenţie poate fi plătită cu reacţii neplăcute ale organismului sau chiar cu ajungerea la spital.
Vorbesc tot mai tare bârfitorii din regiunea sudică a județului, că într-o urbe din vestul…
Cristian B., din Vulcan Pentru că este acuzat că și-a amenințat cu moartea fosta iubită…
prof. univ. dr. ing. Sorin Mihai Radu, rectorul Universității Petroșani Pentru că a reușit să…
Publicația olandeză RTL Nieuws arată că furtul tezaurului dacic expus la muzeul olandez Drents ar…
În 20 mai 2025, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism…
Țările membre ale Organizației Mondiale a Sănătății, printre care se numără și România, au adoptat…
View Comments
Buna Ziua1
As dor, daca puteti, sa ma ajutati.Ati publicat , in jurul datei de 8 octombrie, o reclama de pe OLX, cuo masina de vanzare, tip VW TDI PassatCC2, de culoare alba, la un pret de 4000 de euro.V-asfi recunoscator, daca ati putea sa aflu numarul de telefon al vanzatorului, sau daca anuntul mai este valabil si in prezent.
Va multumesc mult.
Succes in continuare.