Categories: Gura lumii

Gura lumii 8.03.2018

Vorbesc gurile rele că se pregăteşte preluarea unei organizaţii politice din judeţ de către aceia care s-au logodit recent cu filiala condusă de un fost şef de pe la noi. Cârcotaşii au aflat că logodna a durat câteva săptămâni, însă una dintre părţi nu a avut încredere în cealaltă şi au bătut palma să preia organizaţia partidului condus de un fost preşedinte. Negocierile au avut loc la centru, aşa că se pare că lucrurile nu au mers cu logodna, aşa cum au vrut unii. În aceste condiţii, oamenii s-au reorientat şi se pare că nu se vor logodi, ci se vor căsători cu alţii. Că aşa e în politică, cine e mai rapid ajunge la ciolan, cine nu, rămâne cu buzele umflate.

Funcţionarele de la o instituţie se joacă nu numai cu jobul, dar şi cu libertatea lor. Zvonerii au aflat că două dintre angajatele instituţiei iau, lunar, şpagă de la mai multe firme, pentru a le trimite oameni care caută un loc de muncă. Gurile rele povestesc pe la colţuri că respectivele angajate fac asta de ani buni, riscând să ajungă după gratii. Numai că ele se pare că nu s-au aşteptat să fie descoperite, iar acum, şuşotesc zvonerii, li se pregăteşte un flagrant care să le facă să se oprească din acest obicei extrem de nociv. Cârcotaşii spun pe la colţuri că funcţionarele au ajuns să se plângă că nu mai au destui bani, acum, că nu mai pot primi şpăgile de la firmele protejate.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • SPUNE concret este vorba de gunoiul de MOLOT ,sa saturat si TARICEANU de el,nu este corect Molot are rezultate foarte bune 2,5 la DEVA, 2,2la Lupeni 1,6 la Salas si mai mult foarte multi membri care au parasit partidul de la venirea acestui individ in ALDE.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

11 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

11 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

11 ore ago