Categories: Gura lumii

Gura lumii, 7.06.2012

Spun cârcotaşii că un primar dintr-o comună mare de pe Valea Mureşului se crede tare şmecher şi mai deştept decât adversarii lui politici, însă se pare că lucrurile nu se vor aranja aşa cum vor muşchii lui, de data asta. Spun gurile rele că omul nostru, după ce şi-a părăsit colegii de partid, s-a declarat independent, dar doar aşa de ochii lumii, ca să nu fie bănuit de trădare, deşi toată lumea ştie cum stau lucrurile la el în comună. Zvonerii povestesc că sătenii s-au cam săturat de învârtelile lui şi spun că de data asta nu o să-i mai facă jocurile, la fel ca în urmă cu patru ani, când primarul de care vorbim a făcut ce a făcut şi au ieşit toate lucrurile aşa cum a dorit el. Cârcotaşii se îndoiesc, însă, că la alegerile locale care vor avea loc peste câteva zile, şmecheriile edilului respectiv vor fi încununate de succes şi se plâng de acţiunile sale. Gurile rele au aflat că sătenii, în număr tot mai mare, vor să scape de actualul primar.

Spun gurile rele că un candidat la postul de primar dintr-un oraş mic, dar cu gară mare, a bătut palma cu un adversar de-al său, deşi între cei doi era o duşmănie soră cu moartea până acum. Zvonerii au aflat că omul nostru s-a cam săturat de colegii de partid, fiind extrem de nemulţumit de modul în care a decurs campania electorală pentru el şi atunci, ce şi-a spus, hai să văd cum e când şi eu fac pe deşteptul, dând mâna cu duşmanul politic. Şi, povestesc cârcotaşii, candidatul cu pricina s-a pus pe făcut strategii cu alt candidat, şi acesta fără perspective prea mari să câştige fotoliul de primar al localităţii. Numai că, gurile rele susţin că nici unul dintre cei doi candidaţi nu are şanse să-l bată pe un al treilea, care, potrivit ultimelor sondaje, s-a cam detaşat faţă de contracandidaţii săi. Şi cum, potrivit legii electorale, primarul este ales din primul tur, orice strategii şi înţelegeri fac cei doi outsideri, n-au nici o şansă să mai schimbe în vreun fel lucrurile.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Carcotasii n-au decat sa se indoaie pana nu mai ramane nimic de ei pentru ca oamenii de buna credinta voteaza tot cu primarul si o sa vedeti ca sunt multi oameni de buna credinta in comuna. Muriti de ciuda ca este cel mai bun primar din judet si a facut din comuna o bijuterie. Contracandidatii sai nu fac decat sa improaste cu laturi si minciuni dar sansa lor este cea a fluturelui la bec.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago