Categories: Gura lumii

Gura lumii, 19.04.2016

Vorbesc cârcotaşii că un director de instituţie de stat şi-a asigurat ieşirea din decor după ce a făcut afaceri serioase cu un coleg de partid. Omul nostru, susţin gurile rele, a încheiat un contract de consultanţă de zeci de mii de euro, deşi numărul angajaţilor săi nu este prea mare. Zvonerii au aflat că acel contract este mult mai mare decât cel făcut de firma cu pricina cu o instituţie cu sute de salariaţi. Directorul de care vorbim a crezut că şmecheria lui şi a colegului nu va ajunge la urechile cui nu trebuia, însă s-a înşelat amarnic. În aceste condiţii, omul nostru are toate şansele să ajungă cu un dosar la anticorupţie, cel puţin aşa vorbesc cârcotaşii prin târgul de la poalele cetăţii.  Şi, dacă procurorii ajung pe la instituţia respectivă, s-ar putea să mai găsească şi alte nereguli.

Spun gurile rele că un primar de comună, manipulat din spate de un coleg de partid, tot primar, vrea să facă bani de campanie, că are nevoie acum. Şi, cum nu poate altfel, omul nostru s-a gândit să dea jos de pe primul loc o firmă care a câştigat o licitaţie, pe fonduri europene, şi l-a făcut câştigător pe un apropiat al unui personaj mare şi tare pe vremuri, care a făcut o propunere cu mult mai mulţi bani. Lucrurile s-au aflat şi acum sunt pe fir organele care trebuie, după ce primarul a făcut-o lată. Una peste alta, omul nostru nu a crezut că se află adevărul şi că s-ar putea să nu mai primească, din sursa cu pricina, nici un sfanţ pentru campania electorală.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

18 ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

18 ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

18 ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

18 ore ago