Categories: Gura lumii

Gura lumii 02.04.2012

Un fost secretar de partid, devenit în perioada de democraţie edil şef, este un veritabil actor şi scenarist, după piesa jucată cu puţin timp în urmă. Omul şi-a făcut nişte calcule pentru scrutinul ce se apropie şi a văzut că este tras înapoi de partidul din care face parte. Cel puţin, aşa şi-a spus el şi a pus la cale un spectacol în care el să fie victima şi prin urmare să-şi poată aplica în voie planul de trădare. Prin urmare, şi-a instruit un copil de suflet să pretindă scaunul lui în partid, ceea ce s-a şi întâmplat. Astfel, el fiind o victimă a colegilor, se putea orienta spre o formaţiune agreată mai mult de electori. Planurile au fost puţin stricate de superiorii săi, care au zis că, fără discuţie, el va fi reprezentantul lor la examenul electoral din vară. Omul se dă de ceasul morţii acum să strice şi aranjamentul şefilor mai mari, pentru a putea dezerta şi înrola la un partid cu sondaje bune şi cu care gurile rele spun că a şi bătut palma.

Umblă vorba printr-o regiune cu multe lămpaşe că şeful unei instituţii care se ocupă de sănătatea concetăţenilor s-a dedulcit la nişte bani publici. Mai exact, cârcotaşii spun că omul a făcut nişte achiziţii importante de mărfuri reprezentate de echipamente pentru laboratoare, dar şi de medicamente ce nu erau de trebuinţă. Toate zac într-un subsol al unităţii pe care o conduce respectivul, şi pentru că s-a aflat de isprava lui prin cercuri restrânse, nu ştie cum să facă să scape de ele. Omul şi-a rugat câţiva amici să-l ajute să scape de dovezi, numai că a avut un ghinion teribil. După ce duba a fost încărcată până la refuz, s-a încăpăţânat să nu mai pornească. Aşa că n-a avut încotro şi s-a pus pe descărcat. Cârcotaşii spun că totul a fost un spectacol pe cinste, care a atras şi mai mult privirile angajaţilor curioşi. Gurile rele spun că după acest episod, unul dintre ei a ciripit unde trebuie despre năzdrăvăniile superiorului.

MesagerulHunedorean

View Comments

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

22 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

22 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

22 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

22 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

22 de ore ago