Vorbesc gurile rele că în tabăra săgetătorilor din reşedinţa de judeţ se pune de o remaniere, „pe bune”, a unor aleşi locali, care, susţin surse din interior, au recidivat în nerespectarea mandatelor politice primite. Cică, mai deunăzi, aleşii în cauză au primit sarcina de a susţine şi vota un proiect iniţiat de un coleg de-al lor, cu mare impact asupra cetăţenilor din reşedinţa de judeţ şi implicit, asupra imaginii partidului, dar anumiţi săgetători au votat taman invers decât li s-a cerut. Prin urmare, se pregăteşte terenul pentru excluderea indisciplinaţilor, pentru abateri repetate şi nerespectarea statutului, de data asta, fără menajamente, deoarece, mai spun cârcotaşii, rebeliunea aleşilor locali nu face altceva decât să pună paie pe foc, aţâţând războiul intern declanşat la începutul acestui an. Zvonerii dau ca sigură remanierea, într-un viitor foarte apropiat.

Zvonuri pe linie politică vin şi din sudul judeţului. Cică în lupta pentru colegiul rămas fără deputat, s-ar fi înscris şi o femeie, crescută şi călită în grădina trandafiriilor, războinică de felul ei, şi care nu se prea împacă cu gândul eşecului. Zice lumea că, în timp ce colegii ei de grădină se tot moşmondesc să aleagă candidatul cel mai potrivit, războinica brăzdează judeţul în lung şi-n lat, făcându-şi campanie pe cont propriu, în rândul colegilor de partid. Nu e de mirare că, potrivit zvonurilor, colegii din sudul judeţului au declarat, la unison, că o vor susţine. Însă, războinica trandafirie mai are de trecut un hop. Toată munca, susţinerea şi încrederea câştigate până acum ar putea fi inutile, zădărnicite de un singur amănunt. Posibil să nu fie ea candidatul preferat de şefii grădinii de trandafiri, din judeţ.

MesagerulHunedorean

View Comments

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

5 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

5 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

5 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

5 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

5 ore ago