Câţiva băieţi, veseli mai tot timpul, s-au regrupat şi-şi derulează afacerile nestingheriţi. Prinşi în flagrant cu ceva timp în urmă de un serviciu specializat, pentru că trăgeau pe nas, indivizii şi-au refăcut reţeaua chiar dacă riscă să ajungă direct la răcoare. Cârcotaşii spun că şi-au găsit furnizori de substanţe care îi duc în lumea viselor tocmai peste graniţa de est a ţării şi aduc marfa în regiunea cu multe lămpaşe, în zona muncitorească a presupusei capitale a regiunii, unde şi-au stabilit cartierul general. Acum sunt mai precauţi şi nu se mai aventurează să o distribuie oricui, ci doar celor verificaţi. Cum marfă este destulă, în urbe mai tot timpul zăreşti câte unul dezorientat. Indivizii suspectează că le-a fost luată urma după escapadele clienţilor lor, însă în realitate nimeni nu pare interesat de afacerea lor ilegală. Dovada este că de circa doi ani de zile n-au fost nici măcar o dată deranjaţi, susţin bârfitorii.

Un mega proiect care ar aduce beneficii unei comunităţi din regiunea cu lămpaşe a fost oprit subit. Gurile rele spun că individul însărcinat să-l implementeze s-a dat la fund şi nu mai vrea să aibă de-a face cu investiţia. Motivul, spun bârfitorii, este că pe firul afacerii au intrat nişte curioşi. Proiectul ar fi trebuit implementat de o firmă de partid, care însă n-a îndeplinit condiţiile de a participa la licitaţia trucată. Curioşii adună date pentru o anchetă şi aşteaptă repetarea licitaţiei, astfel încât să poată prinde peştii mari.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

16 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

16 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

16 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

16 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

16 ore ago