Categories: Gura lumii

Gura lumii 18.08.2015

Povestesc gurile rele pe la colţuri că un lider săgetat, care a fost o vreme pe val, dar acum se pare că a ajuns să nu mai fie băgat în seamă nici măcar de către colegi, a reuşit să-şi adune o droaie de duşmani. Zvonerii şuşotesc prin târg că omul nostru, după ce a urlat că va face el dreptate cu toate contractele pe bani publici, nu a făcut decât să-şi tragă spuza pe turta sa. Cică vorbesc gurile rele că omul nostru a făcut exact ceea ce făcuse predecesorul său, numai că la o scară mult mai mică. Licitaţiile au fost câştigate tot de firmele de casă ale fostului şef, dar mai rău este că băieţii cu ochi albaştri l-au interceptat pe respectivul când discuta cu un afacerist, cum să împartă bugetul de stat. În aceste condiţii, şmecheria pe care a încercat-o omul nostru a ieşit rapid la iveală, iar colegii au ştiut cum să îl pună la punct. Acum, se vorbeşte că omul nu mai are nici un cuvânt de spus în organizaţie, colegii izolându-l treptat.
Cârcotaşii au aflat şi acum se distrează copios cum iau primari din judeţul nostru şpagă. Cică edilii, care se pretează la asemenea fapte, încearcă să nu atragă atenţia, iar din cauza asta, uneori ajung în situaţii de-a dreptul penibile. Zvonerii susţin prin târg că unul dintre primarii de comună de pe la noi din judeţ, ca să nu fie surprins când ia şpaga de la un om de afaceri, după ce acesta a efectuat o lucrare pentru primăria respectivă, l-a convocat pe acesta tocmai în vârf de munte. Asta, povestesc cârcotaşii, ca nimeni să nu fie prin preajmă şi să poată verifica orice mişcare pe o rază de câteva sute de metri. În aceste condiţii, afaceristul s-a urcat în jeep şi a mers acolo unde trebuia, pentru a rezolva problema. Şi, se pare că a rezolvat-o, pentru că primarul e încă în libertate, bucuros că a mai făcut un ban şi i-a mai fentat o dată pe procurori.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Bula cand s-a insurat cu Bulina a fost intrebat daca la momentul casatoriei aceasta era fata mare. A cugetat si a raspuns: Unii zic ca da, altii zic ca nu.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

15 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

3 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

3 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

3 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

3 zile ago