Categories: Gura lumii

Gura lumii, 8.08.2016

Nenorocire pe capul unui justiţiar din zona cu lămpaşe, după ce pe numele lui au fost făcute mai multe reclamaţii. Că vrea cineva să-l şicaneze în semn de răzbunare n-ar fi fost o problemă, însă partea proastă este că unele aspecte din sesizări sunt reale. Cel puţin aşa susţin cârcotaşii, iar acesta ar fi fost motivul pentru care s-a făcut şi un dosar care a ajuns pe mâna unor indivizi de la anticorupţie. Gurile rele susţin că omul s-a ales cu necazuri din cauza unor poliţe pe care i le-au plătit colegii. Pe vremuri, din plictiseală sau invidie, individul şi-a bălăcărit colegii peste tot pe unde a apucat, deşi toată furia lui n-ar fi fost justificată. Tot cârcotaşii mai susţin că omul va fi pus să aleagă între a fi dezonorat sau se va duce într-o circă de la capătul lumii unde să-şi facă penitenţa.

Un afacerist preferat de un edil din sudul judeţului, despre care se spunea că are exclusivitate la toate evenimentele ţinute pe bani publici, a căzut în dizgraţie. Spun cârcotaşii că omului i-a fost tăiat branşamentul de la conducta alimentată din buget şi nici nu va mai pune mâna vreodată pe vreun contract finanţat de stat. Gurile rele susţin că omul a greşit grav de tot din cauza unui pahar cu vin în plus. La o chermeză, cică, după ce s-a pilit bine, l-a luat gura pe dinainte şi a vrut să facă impresie unor amici de pahar. A tunat şi fulgerat pe finanţatorul lui, ba chiar a susţinut că respectivul este la cheremul lui în orice moment. N-a trecut o zi, mai spun bârfitorii, şi a fost chemat la raport. Acolo i-a fost redat cu lux de amănunte tot ceea ce a bârfit la distracţie. Degeaba a încercat el să dreagă busuiocul, deja răul a fost făcut. Unul dintre amicii lui l-a turnat pentru a-i lua contractele, lucru care s-a şi întâmplat, susţin gurile rele.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Pt 1 birfa: Pera l-a sifonat. El , nitu si litera sunt cele mai mare sifoane din Hd. La puscarie cu praduitorii astia. Niste bulangii.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

15 ore ago