Categories: Gura lumii

Gura lumii 15.02.2013

Vorbeşte lumea prin judeţ că directorului unei unităţi şcolare dintr-un mare municipiu al judeţului i s-a cam dus buhul printre elevi, şi nu numai, că este îndrăgostit tare de licorile lui Bachus. Asta n-ar fi nimic, numai că respectivul director drinkăneşte  chiar în şcoală, de atunci când trece pe coridoarele instituţiei, lasă în urma lui o dâră de alcool de zici că te afli într-o cramă. Şi nici asta n-ar fi mare lucru, dar directorul de care vorbim este o persoană de sex feminin, ceea ce, vă daţi seama, dublează impresia proastă şi motivele de miştocăreală pe care loazele de şcoleri la fac la adresa pedagogului respectiv.

Spun cârcotaşii că un primar de comună a intrat în gura lupului, adică a unor oameni din sat, după ce a pus-o de o afacere cu stăpânul unei turme de oi. Cică respectivul edil ar fi bătut palma cu ciobanul pentru un teren aparţinând comunităţii locale, pe care acesta şi-a instalat stâna, fără să mai ţină cont că terenul cu pricina era păşune comunală, pe care oamenii scoteau vitele la păscut. Or, se ştie, unde paşte oaia, nu mai paşte vita. Ba mai mult, stâna este cam prea aproape de gospodăriile unor săteni, pe care-i deranjează mirosul şi haita de câini ciobăneşti, care îşi fac de fapt datoria şi noapte de noapte latră în draci. Oamenii zic că şi-au spus oful edilului, şi nu o dată. Numai că acesta nu i-a băgat în seamă. Fireşte, cum să renunţe el la caşul, putinile de telemea sau mieii pe care-i primeşte ca peşcheş, de câte ori are nevoie, de la proprietarul stânei?

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Adevar graieste gura lumii!
    Este vorba despre Liceul 3 Hunedoara care pregateste intr-adevar elevii pentru viata,prin modelul personal al directoarei si al partenerilor de pahar:betivi,violenti,ipocriti.
    ''FELICITARI'' doamnei dorector ca ne-a facut cunoscut orasul la toate posturile de televizune si la toate ziarele atat prin comportamentul domniei sale cat si prin cel al elevilor pe care ii '''pastoreste''cu profesionalism si tact pedagogic .

    marcel spune: intru-un alt context dar despre aceeasi persoana si Institutie
    14 februarie 2013 la 8:29
    Ce ancheta sa faca comisia doamnei directoare care e o betiva notorie, umbla prin scoala beata crita, bea cu tov….stie toata scoala cine, si inspectoratul nu zice nimic!

Share
Published by
MesagerulHunedorean