Categories: Gura lumii

Gura lumii 4.04.2017

Vorbesc gurile rele că un director de mare gabarit şi-a văzut, din nou, visul cu ochii. Omul nostru, care este din sudul judeţului, se simte perfect după ce a primit iar un buget consistent, după ce a bătut palma cu trandafiri, deşi respectivul nu este membru al acestei formaţiuni politice. Cică, povestesc zvonerii, directorul de care vorbim are planuri mari cu banii care i-au fost puşi pe tavă. Planuri pe care şi le-a făcut cu un amic, om de afaceri, cu care rulează proiectele. Le rulează cel mai bine cu acesta, toată lumea ştie, ca să le meargă bine amândurora. Că aşa-i în viaţa. Unora. Cârcotaşii susţin că directorului nostru îi merge din plin, afacerile sporesc, deşi lucrează la stat, afacerile fiind ale lui.

Spun zvonerii prin târg că într-o organizaţie de partid din judeţ se munceşte intens pentru ca unul dintre liderii acesteia să nu poată accede într-o funcţie importantă. Cică peste câteva zile va fi o nouă şedinţă în organizaţia cu pricina, unde se va vota ca un alt membru să fie propulsat pe postul respectiv. Acum, nu ştim ce a făcut liderul nostru de a călcat aşa tare pe bec, că nu-l mai vrea şeful cel mare pe funcţie. Gurile rele spun că omul nostru tot încearcă, susţine examene peste tot, în speranţa că va reuşi, în cele din urmă, să ajungă unde doreşte. Din păcate pentru el, omul nu ştie că este săpat exact din interiorul organizaţiei, de cei pentru care a făcut şi imposibilul. Numai că aşa e în politică, te sapă chiar prietenii.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

17 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

17 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

18 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

18 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

19 ore ago