Gura lumii 14.06.2016

gura-lumii

Vorbesc cârcotaşii că un personaj aflat într-o funcţie mărişoară la o instituţie judeţeană trage sforile pentru a-şi pune un apropiat şef la o instituţie de cultură din oraşul cu cetate. Zvonerii au aflat că omul nostru, care se pare nu mai are susţinerea de până acum, l-a adus pe candidatul respectiv, taman din satul de origini, l-a prezentat cui trebuia şi acum vrea să-l cocoţeze, sus, pe fotoliul de şef la instituţia de cultură. Gurile rele povestesc pe la colţuri că examenul cu pricina este hotărât deja, iar interviurile au deja cunoscut câştigătorul. Numai că, din păcate pentru cei care vor ca examenul pentru postul de la teatru să fie măsluit, s-a aflat despre matrapazlâcuri. La mijloc se pare că este bugetul instituţiei, care este destul de consistent.

Spun zvonerii pe la colţuri că un fost vice din reşedinţa de judeţ se zbate să ajungă şi el la ceva mărunţiş, la primărie, acum după ce nu a reuşit să fie primar. În aceste zile, el şi cu aliaţii lui, adică oameni cercetaţi în dosare de corupţie, negociază postul de city manager la primăria cu pricina, vrând asftel să controleze ceva lucrări în oraşul cu cetate. Cârcotaşii se distrează, având în vedere întreg circul care se desfăşoară în oraş, e adevărat, fără public, ci în spatele uşilor închise. Nu se ştie cum se vor termina aceste negocieri, dar, oricum se învârt lucrurile, pentru deveni nu e bine deloc. Gurile rele dau ca sigură anchetarea celor care azi îşi împart posturile, iar mâine vor da cu subsemnatul în faţa procurorilor anticorupţie.

4 comentarii la „Gura lumii 14.06.2016”

 1. bietul Nelu buldozeristul cum a pierdut el postul cu pricina, vai vai acuma cu ce o sa si mai termine el hotelul de la dealul paiului.

 2. cum luara ei m….e cu ALDE asta, cum isi mai vindea el votul in CJ pentru postul de la teatru ,dar uite ca votul ii incurca socotelile rau de tot.

 3. Cum Oancea florin se vrea administrator public la Deva?! Cum sa administreze el un MUNICIPIU Cind a falimentat propria firma DARIANE?! Întrebati CITI bani a dat teapa omul asta escroc notoriu la bugetu local cu firmele lui Dariane?
  Cum NU a plătit CONCESIUNILE făcute pe moca, e vorba de peste DOUA MILIARDE de lei vechi pe care Deva NU le va mai vedea.
  Peste asta clădirile lui falimentare stau pe terenurile orașului FARA sa plătească.
  CUM sa. VREI sa ADMINISTREZI un MUNICIPIU daca nu esti in stare sa vezi de firma ta ?!?!
  Un escroc care dădea autorizării de construcție Numa daca luai materialele de la firma lui!!!
  PINA CIND, pina Cind ?!?!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.