Categories: Gura lumii

Gura lumii, 13.09.2012

Povestesc gurile rele că un vice din municipiul cu cetate face ce face şi o dă în bară. Aşa se face că, de un timp încoace, omul nostru a luat-o din nou pe calea beţiei, lucru extrem de supărător, mai ales pentru cei care l-au promovat pe funcţia importantă pe care o deţine. Cică vorbesc zvonerii că vicele respectiv odată ce s-a văzut cu sacii-în căruţă, a început iarăşi să facă ce ştie el mai bine, adică să bea de dimineaţă până seara. Cel puţin aşa susţin cârcotaşii. Gurile rele au aflat că omul nostru a fost văzut recent într-o situaţie stânjenitoare, într-un local cunoscut din municipiu cu telecabină. Cică, povestesc cârcotaşii, vicele cu trei roze la rever s-a dat în stambă, de au fost nevoiţi ceilalţi meseni să plece de acolo, altfel ar fi avut de suferit de pe urma show-ului făcut de respectivul. Acum, oamenii se întreabă, cine-l ţine în spate pe vicele cu alcool în vene şi de ce şefii lui îl păstrează pe post, având în vedere că nici pe la serviciu nu prea merge, nu de alta, dar nu se poate trezi dimineaţa. Şi când merge, povestesc zvonerii, nu prea poate să lucreze nimic, fiind cu aburii alcoolului în faţă.

Cârcotaşii susţin că o domniţă ce umbla pe vremuri tot prin apropierea fostului edil şef al reşedinţei de judeţ nu a stat prea mult timp pe margine, ci s-a dus taman la cel mai mare duşman al acestuia, căruia i-a dat din casă, cu lux de amănunte, tot ce ştia ea. Asta a făcut-o, spun gurile rele, pentru ca ea să-şi poată menţine postul pe care l-a avut la instituţia de stat, unde ani de zile, a reuşit să bage foarte mulţi bani în buzunare, din evenimentele pe care le organiza. Se-nţelege că banii nu erau legal obţinuţi, însă ea trecea peste toată lumea şi a reuşit să-i fraierească pe toţi şi să se vadă cu mulţi euroi în cont. Şi, povestesc zvonerii, ca să nu fie dată afară din instituţie, domniţa fără scrupule a dat informaţii jenante adversarilor politici ai fostului edil. Cârcotaşii spun că acum, femeia se plimbă pe holurile instituţiei cu Biblia în mână, vrând să arate cât e ea de credincioasă şi că, datorită credinţei, a reuşit să-şi menţină slujba de la primărie. Nu ştim câtă vreme o mai ţine actualul primar pe acolo, având în vedere ilegalităţile făcute de duduie, cu banii publici.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • eee... ce nu stiu gurile rele.... cica, vicele e de vreun an intr-o relatie amoroasa cu o duduie cam blonda, cam maritata si cam nehotarata si cand e furtuna in paradis , ce sa faca bietu.. e si el om ... fuge la vechea iubita....si isi ineaca amaru...

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Felicitare Florii

55 de minute ago

Felicitare Florii

57 de minute ago

Felicitare Florii

57 de minute ago

Felicitare Florii

59 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o oră ago