Categories: Gura lumii

Gura lumii, 11.05.2020

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un vice de pe la noi pierde vremea cât e ziua de lungă. Gurile rele au aflat şi acum povestesc prin târg că vicele cu pricina nu are nici o treabă de făcut la serviciu, pentru că şeful lui, primarul, nu-i dă să facă ceva, deoarece nu e în stare. În aceste condiţii, spun zvonerii de serviciu, omul nostru face ba pe taximetristul şi îi duce pe salariaţi pe unde au ei treabă, fie merge pe la consăteni pe acasă şi îi întreabă dacă au nevoie de ceva, acum, pe perioada pandemiei. Cică situaţia asta durează de ani buni, dar primarul comunei nu ia nici o măsură sau măcar să-i dea ceva de lucru vicelui, ca acesta să nu ia salariul fără să facă şi el ceva pentru comunitate.

Spun zvonerii de serviciu că un edil de pe la noi nu a mai avut răbdare să se încheie starea de urgenţă şi a mers glonţ la duduia cu care se vede de ceva timp. Cică gurile rele au aflat şi povestesc pe la colţuri că omul nostru, amorezat până peste cap, s-a urcat în bolidul său şi a mers să-şi viziteze iubita, pe care n-o mai văzuse de când cu starea de urgenţă. Numai că acest lucru a ajuns şi la urechile nevestii, care i-a făcut, şuşotesc cârcotaşii, un scandal monstru când a revenit acasă. A învăţat respectivul ceva? Se pare că nu şi va mai merge în vizită la cea care i-a furat inima.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • E vb de viceprimarul si primarul din comuna Certej ul de Sus. Primarul nu face nimic pt comuna dar incaseaza lunar 7 200 lei iar viceprimarul e taximetristul angajatilor din Primarie. Oameni de doi bani. Prosti sint cei care ii aleg.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago