Categories: Gura lumii

Gura lumii 08.03.2012

Cârcotaşii vorbesc prin municipiul de reşedinţă al judeţului, că motivul pentru care grupul de protestatari de sub coada calului s-a tot micşorat, ajungând cam la vreo 8-10 oameni în ultimele zile, este faptul că s-a redus substanţial „susţinerea financiară”, din partea sponsorilor politici. Tot zvonerii vorbeau prin târg, iar noi nu facem altceva decât s-o dăm mai departe, că personajele  care-şi recită mecanic poezeaua, la umbra calului, câte două ore zilnic, sunt stimulaţi cu câte 50 de arginţi pe zi. Başca câte-o tărie. La început, stimulentul financiar era destul de consistent, reuşind să acopere buzunarele unui număr mai mare de agitatori la comandă. Dar, după cum se vede treaba, fondurile pentru menţinerea „la muncă” a protestatarilor s-au tot redus. Ca urmare, şi rândurile celor care se prezintă la orele patru fix la coada calului s-au subţiat pe măsură. Aşa că, în ultimele zile, mai vin la „serviciu” doar câţiva oameni. Necazul este că şi aceştia, cu toate eforturile mobilizatoare depuse de „dirijorul” înţolit în culorile unui papagal Ara, susţin tot mai anemic şi neconvingător programul zilnic de ţipurituri.

Vorbeşte lumea că un personaj intens curtat pentru a candida la postul de primar în municipiul cu castel a primit o nouă ofertă din partea partidului cu o singură roză. Cârcotaşii au aflat că omului nostru i s-a propus, ca să nu îi mai streseze pe candidaţii la funcţia de edil şef în municipiul cu combinat şi să-i lase să-şi dispute doar ei scaunul de primar, un post de adjunct la instituţia care veghează asupra legalităţii în judeţ. Acum, nu se ştie dacă personajul respectiv a şi acceptat propunerea cu pricina, cert este că i-ar surâde un asemenea job în fruntea judeţului. Zvonerii spun că omul nostru trebuie eliminat rapid din cursa pentru primăria municipiului, deoarece are cele mai mari şanse de câştig, iar multora nu le convine acest lucru. Vom vedea dacă propunerea cu pricina va fi şi acceptată, sau omul va rămâne în cursă pentru primărie.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Protestatari sunt platiti de USL seful lor HANZI cunoscut ca ciorditor este membru PNL , la protest sunt nelipsiti 4-5 boschetari care isi fac veacul in centru , mai primesc si ei cate o tuica , bani lor intra in buzunarul lui HANZI.

Share
Published by
MesagerulHunedorean