Categories: Gura lumii

Gula lumii, 14.07.2016

Gurile rele spun că într-un foarte cunoscut hipermarket din municipiul reşedinţă de judeţ de o vreme încoace în multe din cofrajele cu ouă de la găini crescute la sol, ai surpriza să găseşti câte unul, două sau chiar trei ouă crăpate. Asta n-ar fi o problemă pentru un cumpărător atent, dar pentru cei care nu deschid cofrajele ar putea fi. Totuşi, principala nemulţumire a clienţilor derivă din modul în care sunt trataţi de către personalul hipermarketului pus să stea printre rafturi. Adică, dacă sunt întrebaţi, de pildă, cum se întâmplă de sunt aşa multe ouă sparte în cofraje, aceştia îţi răspund cu sictir, de îţi pare rău că ai îndrăznit să-i pui întrebarea. Astfel de situaţii se întâmplau odată, în vremurile de mult apuse, şi nu îţi vine să crezi că astăzi, când concurenţa e în floare şi clientul poate alege unde îşi face târguielile, mai poate exista atâta nesimţire în rândul celor din comerţ.

Spun gurile rele că spaţiile comerciale dintr-un municipiu reşedinţă de judeţ sunt invadate de insecte care vieţuiesc în medii nu foarte curate, iar prezenţa lor denotă o lipsă crasă de igienă. Aşa se face că printre ţoalele frumos expuse pe rafturi, clienţii descoperă uneori câte o pereche de „antene”. Lucru care-i face să abandoneze marfa, scârbiţi de ceea ce au văzut. Dar, o imagine şi mai înfiorătoare au cei care intră în magazinele unde se vând alimente. Asta, pentru că nu este deloc plăcut să vezi pe rafturile unde este pusă pâinea, mişunând vietăţi care, de obicei, îşi fac veacul în subsoluri de bloc, în canalizare sau în tomberoane. Şi, până la urmă nu doar vederea insectelor este dăunătoare, ci faptul că pe lângă alimentele pe care le cumperi, îţi poţi cumpăra şi câteva boli la pachet, transmise de vietăţile cu pricina.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Nu înțeleg de ce aceste postări nu se pot transforma în investigații eventual în colaborare cu protecția cumpărătorului.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago