Actualitate

Grajd cu tot cu animale mistuit de flăcări

Natalia Bumbac

O familie din Lăpugiu de Sus a suferit pagube importante după ce o anexă din gospodărie a luat foc. În incendiul care a cuprins un adăpost de animele au murit doi cai şi au ars aproximativ două tone de fân.
Focul a fost cauzat, se pare, de folosirea intenţionată a sursei de aprindere, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. Incendiul care s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute a fost stins de un echipaj de pompieri al Gărzii de intervenţie Dobra.
Tot la finele săptămânii trecute, pompierii hunedoreni au intervenit pentru stingerea altor şapte incendii. Unul dintre acestea s-a produs la o anexă de pe strada Mureşului, din Deva. „Pompierii, ajunşi de urgenţă la locul incendiului, au reuşit limitarea flăcărilor la un şopron cu o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, existând pericolul propagării arderii la o casă. Incendiul generat de un cablu electric defect a distrus acoperişul, mobilier, furaje şi un metru cub de lemn de foc“, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Pompierii au mai intervenit pentru lichidarea a patru incendii de vegetaţie uscată, pe raza localităţilor Deva, Simeria Veche, Ilia şi Şoimuş. În total au fost afectate patru hectare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

11 minute ago