Categories: Interviu

Gata de start

Candidatul Partidului Naţional Liberal (PNL) şi implicit al USL pentru funcţia de deputat în Colegiul 7 Hunedoara este, după cum se ştie deja, Eleonora-Carmen Hărău (foto). Prin urmare, plecată din poll-position în preferinţele hunedorenilor (59 la sută – sondaj de opinie recent), Eleonora-Carmen Hărău are acum şi susţinerea unui partid puternic, parte a  unei alianţe politice care se află şi ea pe locul întâi în preferinţele de vot ale românilor. Proiectul pe care domnia sa şi-l asumă în faţa hunedorenilor prevede o contribuţie esenţială la înfiinţarea a cel puţin 2.000 de noi locuri de muncă în municipiu.
– Prin urmare, apele s-au limpezit. Prin nominalizarea făcută de PNL, sunteţi acum candidatul USL pentru funcţia de deputat de Hunedoara în Parlamentul României. O primă întrebare inevitabilă în context vine din sfera strictă a politicii: ce le răspundeţi celor care v-ar acuza că aţi părăsit barca social-democrată, pentru a candida sub semnul săgeţii?
– Decizia mea fermă a fost aceea de a candida pentru Hunedoara. Am spus încă de la început că dacă nu voi găsi ca politician, o soluţie care să susţină decizia mea de a candida, voi merge ca independent, chiar dacă ar fi fost mai dificil. Dincolo de asta şi peste mine, au urmat, vă amintiţi, negocierile din cadrul USL, care au acordat liberalilor decizia de a nominaliza la Hunedoara candidatul pentru Camera Deputaţilor. PNL Hunedoara mi-a propus atunci să candidez, lucru pe care l-am acceptat, considerându-l o mare onoare  pentru mine. Aşa se face, şi am mai spus asta, că eu, Eleonora-Carmen Hărău, am devenit USL-istul perfect, pentru că am convingeri liberale prin natura ocupaţiei mele, de om de afaceri, dar în acelaşi timp, sunt antrenată şi în multe activităţi sociale, dacă ne gândim şi numai la grija pe care am înţeles să o am faţă de cei 700 de salariaţi ai mei şi de familiile lor. Înţeleg nominalizarea aceasta ca pe intrarea într-o echipă orientată spre rezultate. Vin în această formulă politică cu un procent de încredere de 59 la sută, pe care, cu plăcută surprindere o constat, hunedorenii mi l-au acordat într-un  sondaj recent de opinie. Susţinerea USL înseamnă mult pentru mine în campanie şi îmi va permite să mă concentrez preponderent pe scopul candidaturii mele: hunedorenii şi problemele lor.
– Apropo de asta, care sunt temele principale pe care candidatul Eleonora-Carmen Hărău le va promova în campania electorală?
– Este  însă evident pentru toată lumea că  urgenţa numărul unu la Hunedoara sunt locurile de muncă. Lipsa lor generează adevărate drame sociale. Dacă hunedorenii mă vor trimite în Parlament, de pe poziţiile demnităţii de deputat, voi căuta din prima mea zi de lucru investitori pentru Hunedoara. Cunosc în detaliu mediul de afaceri şi ştiu unde să-i caut pe aceştia. Am zeci de parteneri de afaceri în ţară şi în străinătate cu care voi negocia, ca parlamentar român, posibilitatea unei investiţii la Hunedoara, sau chiar parteneriate cu firme de aici, care să ducă la creşterea numărului de locuri de muncă. M-am angajat în competiţie ca să fac ce spun, iar conjunctura politică de acum este favorabilă Hunedoarei şi hunedorenilor. Perspectivele de a reuşi sunt foarte mari, având în vedere că şansele USL de a câştiga alegerile generale sunt maxime. Nu vă ascund însă faptul că atunci când va fi vorba de a face ceva în folosul hunedorenilor cărora le cer votul, am deschiderea  de a colabora cu toate forţele politice bine intenţionate.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Succes dna Harau! Aveti increderea mea si a tuturor cunostintelor si sunt convins ca veti reusi sa faceti tot ce v-ati propus pentru noi in Hunedoara!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

24 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

24 de ore ago