Ştiu ce sã fac, pentru ca hunedorenii sã o ducã mult mai bine

  Sorina Popa

Hărău Eleonora Carmen, candidatul USL la funcţia de deputat în Colegiul Hunedoara, s-a lansat sâmbătă, oficial, în campania electorală pentru Camera Deputaţilor, după ce ani de zile, a condus cu succes mai multe firme private.

Coroane de flori pentru eroii hunedorenilor
După ce a primit binecuvântarea episcopului Devei şi Hunedoarei,  Prea Sfinţitul Gurie, în cadrul unei slujbe religioase susţinute la catedrala din municipiul de pe Cerna, Eleonora Carmen Hărău a discutat cu cetăţenii, strânşi în număr foarte mare în centrul oraşului. De asemenea, candidatul la funcţia de deputat în Colegiul Hunedoara, împreună cu colegii din USL, a depus o coroană de flori la troiţa Eroilor căzuţi în Revoluţia din 1989 în Hunedoara. O a doua coroană a fost depusă la statuia lui Iancu de Hunedoara, din centrul municipiului.

Proiect sprijinit de o echipă puternică
Miile de participanţi la evenimentul de sâmbătă s-au deplasat, apoi, în faţa Casei de Cultură din municipiul Hunedoara, unde au asistat, pe lângă discursurile candidaţilor USL, la un spectacol. Mircea Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean, primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, şi alţi lideri USL au fost prezenţi să o susţină pe Eleonora Carmen Hărău în lupta pentru câştigarea mandatului de deputat pe Colegiul Hunedoara. „Sunt pregătită să fac tot ceea ce este necesar pentru Hunedoara noastră, pentru ca viaţa acestor oameni să se schimbe în bine. Ştiu cum să procedez ca să avem succes. În plus, nu sunt singură în acest demers. Pe de-o parte, sunt cei care mă votează. Pe de altă parte, candidând sub flamura USL-ului, am toate şansele ca proiectul meu să fie sprijinit de această alianţă politică, plasată în acest moment pe primul loc în încrederea românilor”, a spus Eleonora Carmen Hărău.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • sa votam?!da ,bineinteles dar in nici un caz cu voi!cat le dai la astia de la mesagerul?sa apari in fiecare saptamana cu tot felul de prostii?

  • Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

  • D-le Rupa, daca vreti sa fiti justitiar, fiti cu cei care v-au promis marea cu sarea si n-au facut nimic cum ar fi parlamentarii si primarii de pana acum. D-na Harau n-a promis niciun lucru de care sa nu se fi tinut. Si inca un lucru, d-na Harau este conferentiar, om de afaceri si da, mai nou politician, dar in niciun caz interlop!!!!!

  • Dl Rupa cat ai cerut si nu ti s-a dat ??
    Termina cu prostiile alea cu justitiar ,poate apartine de justitie dar dumneata esti la penal ! :))

  • Daca ai milioane de euro in conturi ,pentru ce vrei sa ai un salar de la stat de o mie de euro lunar ,de ce nu sustii unul care a terminat facultatea si e somer sa munceasca ,asta ar trebui sa va dea de gandit si voua care nu intelegi hotiile care se fac ,furand banii saracilor de investitii in locuri de munca si locuinte .

  • Mult succes, d-na Harau! Sunt convins ca veti reusi sa faceti ceva pentru noi si va doresc succes odata ce ajungeti in parlament ca de ajuns nici nu se pune problema sa nu ajungeti. Noi toti va sustinem!!!!!!!

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

12 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

12 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

12 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

12 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

12 ore ago