Gala Recunoștinței Medicale, pe Domeniul Regal de la Săvârșin

Alianța Vestului pentru Sănătate Pu­blică, formată din Direcțiile de Sănătate Publică Județene Arad, Hunedoara și Timiș, în parteneriat cu Casa Regală a României organizează în data de 2 septembrie 2021, începând cu ora 16.00, evenimentul “Gala Recunoștinței Medicale”, pe Domeniul Regal de la Să­vârșin.
Evenimentul, susține Sebastian Mezei, directorul executiv al DSP Hunedoara, este dedicat tuturor celor care s-au aflat în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei și până în prezent.
„Gala Recunoștinței Medicale se do­rește a fi unul de suflet pentru suflet, o exprimare a recunoștinței autorităților și responsabililor din sistemul sanitar față de cei care au trudit neîncetat în slujba sănătății noastre.
În cadrul galei vor fi acordate premii personalului medical, se vor prezenta povești adevărate, trăite de oameni care au înfruntat momente dificile în această perioadă.La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților județene, personal medical din cadrul Serviciilor Județene de Ambulanță, unităților me­dicale, laboratoare, centre de vaccinare, precum și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică județene”, a spus Sebas­tian Mezei. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago