Categories: Sport

Gala „Fight 4 Pride”, spectacol în ring la finalul săptămânii

Ovidiu Mănăstire

Iubitorii sporturilor de full contact mai au cinci zile de aşteptat pentru un spectacol garantat la Sala Sporturilor din Deva. Gala „Fight 4 Pride”, organizată de Gladyator Gym Deva, în colaborare cu Pera Box, propune înfruntări spectaculoase în ring, main-eventul fiind partida de box dintre deveanul Eugen Mailat şi cunoscutul Tolea Ciumac.

Doi deveni luptă pentru centuri
Gala „Fight 4 Pride”, cu un slogan sugestiv: „Luptă în ring, nu în stradă!”,  va începe duminică, 4 decembrie, de la ora 19.00, accesul spectatorilor în Sala Sporturilor urmând să se facă de la ora 18.30. Publicul prezent va putea urmări 11 înfruntări, şapte de kick-box, una de MMA şi trei de box profesionist, cinci sportivi deveni urmând să urce în ring. Astfel, de la Gladyator Gym vor lupta Florin Bode, care îl va întâlni pe Daniel Micu (Iguana Timişoara), Daniel Brădiştean, care se va lupta cu Alexandru Blaga (Uricani) şi Maria Nedelcu, aceasta urmând să o întâlnească pe Camelia Bârsan (Unifight Reşiţa), ultimii doi urmând să lupte pentru centurile „Fight 4 Pride”. „Sportivii sunt foarte bine pregătiţi, intrăm în ring cu încredere şi ne dorim să oferim spectacol publicului prezent. Am încredere în sportivii mei, sunt ca şi copiii mei”, a spus Claudiu Florescu, antrenor la Gladyator Gym Deva.

Eugen Mailat –  Tolea Ciumac, meciul vedetă
De la Pera Box va urca în ring Laurenţiu Bota, care îl va înfrunta pe Ionuţ Răducanu (Peacock Gym Londra) şi Eugen Mailat, acesta urmând să lupte în meciul vedetă cu Tolea Ciumac, cunoscutul luptător din Republica Moldova. Cei doi se vor înfrunta la box profesionist, duelul lor urmând să fie ultimul din gală. Pe lângă cele 10 partide stabilite iniţial, organizatorii au mai introdus una de box, între Mustafa Bilghin Nagi, cunoscut ca Bili Mustafa şi Maisar Al-Qaisi, aceştia fiind invitaţi de Ovidiu Ioiescu, antrenorul de la Pera Box. Biletele vor costa 25 lei în tribună, şi 50 de lei locurile VIP, lângă ring.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • infractoare e mata ,,didi,,care a fct un lache ca tn aici e vorba de sport se stie te roade invidia pe lume dute si futete in cur si duo si pe draga de maicata:::::::::))))

  • Sa mi-o sugi si tu si mata aia curva ba florin. Nu e vorba de sport , e vorba de infractori si de sifoane.

  • Daca nu e blat, ii da Tolea lui Mailat de nici 6 autospeciale SMURD nu-l scapa. Am vazut pe facebook la Perasifon niste antrenamente revolutionare...cu masca de gaze:))))! Bine Sifoane, va pregatiti sa plecati in lagar la Auschvietz dupa gala?

  • vai si amar de voi ce comentati aici e una si aceiasi persoana frustrata,fara educatie fara scoala si voi interlopi soferi si cesetori si atarnatori si va roade ividia ca voi stati sub anonimat pe net......

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

21 de ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

21 de ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

21 de ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

21 de ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

22 de ore ago