FUTSAL. Autobergamo Deva a pierdut derby-ul cu United Galaţi

În ultimul meci oficial de fotbal în sală, din acest sezon, Autobergamo Deva a pierdut în deplasare derby-ul primei ligi cu United Galaţi. Partida s-a încheiat cu 8-3 pentru gălăţeni. .
Marcatorii întâlnirii: Tacot 2, Araujo 2, Crăciun, Cireş, Burdujel şi Fl. Ignat câte unul la învingători, respectiv Hadnagy, Szocs şi Plugaru pentru Autobergamo, for­maţie care a pierdut acum postura de lider al campionatului.
„Un meci execrabil făcut de echipa noas­tră, cu greşeli şi evoluţii de curtea şcolii, am pierdut în fata Galaţiului fără drept de apel, echipă care a ştiut ce vrea! Felicitări Galaţi! Eu, personal, îmi cer scuze suporterilor pen­tru această evoluţie deplorabilă! Va urma o perioadă de întrerupere în care tre­buie să mutam decisiv pentru a putea visa la vreun trofeu!”, a notat, pe pagina personală de Facebook, Dorin Popa, pre­şedintele clubului devean.
Echipa din Galaţi se situează acum pe primul loc al clasamentului având 25 de puncte, urmată de Autobergamo Deva cu 23 de puncte şi de Imperial Wet Miercurea Ciuc cu 22 de puncte şi un joc mai puţin.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.