Categories: Sport

Derby-ul Autobergamo – United Galaţi se va juca la ora prânzului

Debutul echipei de futsal devene în anul 2017 se va produce la o oră neobişnuită pentru gruparea alb-vişinie. Astfel, derby-ul de pe teren propriu cu United Galaţi, din 21 ianuarie, se va juca începând cu ora 13.00.

Televiziunea a cerut devansarea
Programat iniţial la ora 18.00, derby-ul dintre primele două clasate ale Ligii I de futsal, a fost mutat cu cinci ore mai devreme la solicitarea televiziunii care transmite partida. Postul Digisport va difuza în direct duelul dintre Autobergamo Deva şi United Galaţi, care poate readuce echipa alb-vişinie pe primul loc al clasamentului, în cazul unui succes.

Program încărcat pentru internaţionali
Devenilor nu le-a căzut prea bine noua programare, mai ales că în acea săptămână va avea cinci jucători convocaţi la lotul naţional al României, care miercuri şi joi va susţine la Călăraşi două partide amicale cu reprezentativa similară a Turciei. „Nu ne cade prea bine ora dar nu avem ce face. Vom avea cinci internaţionali la lot, pentru „dubla” cu Turcia, aceştia urmând să joace joi ultimul meci. Sperăm însă să avem un public numeros de partea noastră, chiar dacă meciul e la ora prânzului”, a spus Dorin Popa, preşedintele grupării Autobergamo Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

13 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

13 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

13 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

13 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

13 ore ago