Categories: Actualitate

Frumoasa Evghenia, ghid pentru turiştii strãini la Castelul Corvinilor

În a doua zi a concursului de design „Dress of the World“, ce se desfăşoară în aceste zile la Timişoara, organizatoarea evenimentului, Evghenia George, le-a pregătit noi surprize concurenţilor români şi străini. Astfel, cu sprijinul lui Mihai Leu, city-managerul oraşului Hunedoara, Evghenia a organizat o vizită la cel mai important monument medieval din sud estul Europei,  Castelul Corvinilor.
Înaintea marii gale Dress of the World, tinerii designeri au fost primiţi de Ordinul Cavalerilor de Hunedoara cu pâine şi sare, pocale cu vin şi un spectacol artistic din perioada Evului Mediu. „Ne-am simţit extraordinar de frumos la Hunedoara. Am fost primiţi cu multă căldură de conducerea castelului, iar invitaţii noştri din Europa au rămas profund impresionaţi de frumuseţea şi istoria cetăţii. Cu câteva ore înainte, am vizitat şi sediul Auto Schunn din Deva, cea mai mare companie auto din vestul ţării, al cărei manager general este Elena Kovacs. Am vizitat, de asemenea, mai multe obiective turistice din Deva“, a arătat Evghenia George pentru revista www.iClara.ro.
Mihai Leu, campionul mondial la box şi city-managerul oraşului Hunedoara, a fost cel care a înlesnit vizita delegaţiei Dress of the World la Castelul Huniazilor.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

24 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

24 de ore ago