FOTBAL. Sedință de lucru la Uricani, cu activul din Liga a IV-a

AJF Hunedoara a organizat  săptămâna trecută o ședință de lucru cu reprezentanții formațiilor care evoluează în Liga a IV-a de fotbal în județul nostru, întâlnire care s-a desfășurat la Uricani, cu sprijinul CS Minerul Uricani (președinte Vasile Scurtu), la dezbateri fiind prezent și primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu.

De altfel, gazda întâlnirii,  președintele Minerului Uricani, a declarat: „Ne-am bucurat să fim o gazdă bună pentru cei prezenți și sperăm să mai avem parte de astfel de evenimente, normale și necesare pentru fotbalul din județul Hunedoara”.

Președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a declarat în deschiderea  ședinței de la Uricani: „Ne bucurăm de fiecare dată de sprijinul și susținerea autorităților locale pentru cluburile sportive din fiecare comunitate hunedoreană, iar în Valea Jiului toate administrațiile locale și-au arătat de fiecare dată disponibilitatea pe linie sportivă, mai ales pentru fotbal. Cu toții depunem eforturi mari, în acest context al pandemiei pentru a putea avea în continuare fotbal în siguranță în județul nostru, colaborăm cu toți factorii implicați și sperăm să avem cheltuieli financiare cât mai reduse, dar la un nivel ridicat de siguranță pentru toți sportivii”.

La finalul întâlnirii, conducerea AJF HUnedoara a distribuit fiecărui club cu activitate în Liga a IV-a câte o  cameră video SONY și accesoriile necesare, pentru ca toate partidele și antrenamentele viitoare ale echipelor să poată fi filmate, iar în cazul litigiilor de la partide, fiecare club să se folosească de această metodă de analiză, pentru rezolvare transparentă a posibilelor contestații..

Menționăm că toate camerele video au fost achiziționate în cadrul unui program de solidaritate derulat de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu  Asociația Județeană de Fotbal.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.