Sancţiuni date de AJF Hunedoara

Nicolae Gavrea

Comisia de Disciplină a AJF Hunedoara a analizat recent partida de fotbal din Liga a IV-a a judeţului Hunedoara dintre Minerul Uricani şi Universitatea Petroşani, la care o serie de jucători şi chiar conducători au fost eliminaţi ca urmare a comportamentului neregulamentar a acestora.

Drept urmare, jucătorul Radu Ion de la Minerul Uricani a primit o suspendare pentru următoarele trei partide şi o penalitate sportivă în valoare de 75 de lei, în timp ce preşedintele jucător Vasile Scurtu a luat şase jocuri suspendare şi penalitate sportivă în valoare de 300 de lei. Nu a scăpat nici vicepreşedintele Minerului, Alin Horvat, sancţionat cu două luni de suspendare şi o amendă de 300 de lei. Jucătorul Minerului Raul Călina s-a ales cu o lună de suspendare şi penalitate sportivă în valoare de 140 de lei.
Aceeaşi comisie a analizat şi jocul de juniori D, dintre echipele ACS Fair Play – ACS Dynamic Lupeni, iar antrenorul Florin Bulgaru de la echipa Dynamic Lupeni a fost sancţionat cu două luni suspendare şi penalitate sportivă în valoare de 160 de lei.
De asemenea, în urma jocului dintre echipele AS Victoria Dobra – AS Unirea General Berthelot, Liga a V-a, din data de 7 aprilie, a fost sancţionată AS Victoria Dobra cu pierderea jocului prin forfait, 6 puncte penalizare şi penalitate sportivă în valoare de 1.500 de lei.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.