Sport

Fotbal Liga a IV-a. Minerul Lupeni, la 100 de ani

La finalul acestei săptămâni vom avea un moment de mare sărbătoare la Lupeni, acolo unde Clubul sportiv Minerul, reprezentant emblematic al sportului din Valea Jiului, sărbăto­rește 100 de ani de la înscrierea echipei în prima competiție oficială din istoria sa, de peste un secol.

Diplome de excelență
Momentul aniversar va fi marcat în cadrul unui eveniment public care va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 11.30 la stadionul ”Minerul” din muni­cipiul Lupeni.
În cadrul acestui eveniment vor fi conferite o serie de distincții (diplome de excelență) dar și însemne ale mo­mentului aniversar sărbătorit (tricouri, plachete, medalii) unor personalități re­prezentative ale sportului lupenean, a căror activitate se înscrie în evoluția echipei-fanion a suporterilor de fotbal din Lupeni de-a lungul timpului.
Și-au anunțat prezența la festivitatea aniversară a clubului sportiv Minerul Lupeni sportivi din toate generațiile, jucători, antrenori și conducători pre­cum: Constantin Cătuți, Dorel Maria, Viorel Stancu, Toni Sedecaru, Mugurel Radu, Cornel Irina, Bogdan Spafiu, Claudiu Frumoca, Petre Zlate, Petre Popa, Ioan Dosan, Romulus Leca, Viorel Păuna, Ionel Popa, Sorin Bejan, Valer Nichimi, Toni Svedak, Traian ”jalon” Câmpean, Sebastian Noață, Adi Câmpean, Robert Cristian, Raul Cișmariu, Marius Szoradi, Ciprian Luca, Emil Lumperdean, Lucu Lumperdean, Ovidiu Brănețiu, Lucian Burchel, Tiberiu Csik, Flavius Boroncoi, Dan Voicu, Nicolae Krautil, Vasile Ciulă, Ovidiu Tâlvan, Dumitru Teleche, Gigel Bană, Mihai Ciorea, Francisc Acs, George Neagu, Ovidiu Vezan și alții.
După momentele oficiale, se va disputa, conform tradiției, și meciul ge­nerațiilor (meci demonstrativ, amical, de fotbal, cu participarea fotbaliștilor de ieri și de astăzi ai Minerului Lupeni) pe stadionul CS Minerul Lupeni.

Prima campioană județeană pentru municipiul Hunedoara
La Hunedoara a avut loc etapa jude­țeană la tenis de masă din cadrul Olim­piadei Naționale a Sportului Școlar. Cum această disciplină este mai puțin practicată la nivelul județului, mențio­năm o comportare deosebită a elevilor de la Colegiului Economic „Emanuil Gojdu” și a performanțelor obișnuite de către aceștia. Astfel, Sofia Kîrlig, elevă în clasa a VIII-a la această unitate școlară s-a clasat pe locul I la etapa județeană și va reprezenta județul nostru la etapa națională. Este pentru pentru prima dată la competițiile or­ganizate pentru secțiunea gimnaziu, când o campioană județeană este din municipiul Hunedoara. Vlad Alexandru Păiuș, elev în clasa a V-a, a ocupat locul II la competiția județeană, loc pe care s-a situat și Sorana Moldoveanu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago