Sport

Mircea Lucescu va da lovitura de start la Corvinul Hunedoara. O legendă a fotbalului românesc vine special în țară! Interesul este uriaș: „O să fie nebunie!”.

Corvinul Hunedoara se pregătește deja pentru super meciul cu CFR Cluj, din sferturile Cupei României. Este fără îndoială evenimentul anului pen­tru orașul care a dat mari fotbaliști și pentru prima reprezentativă, anunță prosport.ro. Din informațiile ProSport, Mircea Lucescu și Ioan Andone vor da lovitura de start în duelul dintre Corvinul și CFR Cluj, care se va disputa cu peste 10.000 de spectatori în tribune.

Revenire spectaculoasă la Hunedoara
Corvinul va fi din nou în prim-plan, așa cum s-a întâmplat și în plină pandemie de COVID-19, atunci când FCSB a fost aproape de o eliminare rușinoasă la Hunedoara, în Cupa României. Deocam­dată fără drept de promovare, din pos­tura de nou-promovată, Corvinul este cu gândul la meciul de gală cu CFR Cluj, programat pe 2 aprilie, de la ora 19:30. În jur de 10.000 de oameni vor veni la această partidă, dar și multe legende ale fotbalului românesc, în frunte cu Mircea Lucescu și Ioan Andone. Cele două le­gende ale Corvinului vor da lovitura de start, iar Ioan Andone își dorește ca echipa de Liga 2 să producă marea sur­priză, mai ales că din echipa pe care a pregătit-o la CFR Cluj au mai rămas doar doi jucători: veteranii Ciprian Deac și Mario Camora.
După ce a renunțat la cariera de antre­nor, Ioan Andone s-a stabilit în Spania, acolo unde asistă la meciurile tari din La Liga și Liga Campionilor. „Vin special în România pentru acest meci, dar o să stau mai mult, pentru că am fost invitat și la meciul României cu Irlanda de Nord”, ne-a mărturisit Andone, referin­du-se la faptul că FRF va organiza un mo­ment special alături de cei care au jucat la Euro 1984 și la Campionatul Mon­dial din Statele Unite. Cel mai pro­babil, Lucescu și Andone vor ajunge la Hunedoara cu o zi înaintea meciului, legendele Corvinului urmând să ia masa împreună.

Cu instalaţie de nocturnă
Cu o medie de aproximativ 3.500 de spectatori la meciurile din Liga 2, Corvinul promite spectacol la duelul cu CFR Cluj. „O să fie nebunie”, promit conducătorii clubului din Hunedoara. Asta pentru că 10.000 de oameni vor umple arena „Michael Klein”: se vor tipări în jur de 8.000 de bilete, însă locurile pe scaune sunt puține, doar 3.600. Pentru a se obișnui cu instalația de nocturnă, Corvinul va juca de la ora 19:00 cu Gloria Buzău, pe 28 martie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago