Sport

FOTBAL-Liga a III-a. Un egal corect la amical

Retezatul Hațeg a disputat sâm­bătă, 28 ianuarie, primul joc de verificare din anul 2023. După ce a reluat pregătirea la finalul săptămânii trecute, echipa antrenată de Daniel Bona a avut programat un prim test de verificare în acest an.

Meciul s-a jucat la Deva
Deși, inițial, adversarul programat pentru jocul de sâmbătă a fost CS Ocna Mureș, Retezatul Hațeg a întâlnit o altă echipă din județul Alba, CSM Unirea Alba Iulia, ocupanta locului 4 în Seria 9 a Ligii a 3-a, datorită unei schim­bări a programului celor de la Ocna Mureș. Meciul s-a jucat pe te­renul sintetic de la Deva, din cauza stării precare în care se afla terenul din Hațeg în urma vremii nefavorabile din ultima săptămână. După ce Retezatul a intrat cu un avantaj de 4 goluri la vestiare după prima repriză, în repriza secundă echipa din Alba Iulia a reușit să egaleze, consemnându-se la final un egal corect după evoluția din teren. De remarcat că trei dintre cele patru goluri ale echipei din Hațeg au fost înscrise de jucători transferați în această iarnă: Marcu ( 2 goluri) și Lupulescu fiind cel de-al patrulea marcator.
Retezatul Hațeg a evoluat în prima repriză în formula: Lazăr – Ardeleanu, Popescu, Predică, Lupulescu – Casian, Marinca – Mazilu, Buzducea, Ion – Marcu, iar în repriza secundă cu: Pașca (Pescar) – Bănățeanu, Țuligă, Popescu (Predică), Ion – Pițigoi, Pușcă – Prem, Selaje, Florescu – Popa. Au lipsit motivați Gavriluți, Arcuși, Tonca și Popesc.

Cine a plecat, cine a venit
Retezatul Hațeg s-a despărțit în această iarnă de opt jucători: Mușa, Ifrim, Stan, Schuster, Prodea, Trif, Pau și Chelariu, cei care au avut un aport important în evoluția din prima parte a campionatului. Au fost transferați: Lazăr și Marinca – veniți de la CSM Deva, Ion și Predică – veniți de la Corvinul Hunedoara, Popescu – venit de la Progresul Ezeriș, Marcu – revenit din Austria, fost jucător la Corvinul Hunedoara, Florescu – venit din ligile inferioare din Anglia și Selaje – Jiul Petroșani. Viitorul meci amical este programat pe 4 februarie, posibil cu CS Ocna Mureș.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

EURO a murit, trăiască Mondialul! Cum va arăta România în următoarea campanie de calificare

România a făcut o figură cu mult peste așteptări la Euro 2024, câști­gând grupa și…

14 ore ago

Ne pregătim de război? Un deputat aduce acuzații grave

Deputatul Dumitru Coarnă i-a adresat ministrului Angel Tîlvăr o interpelare, solicitându-i să spună dacă informațiile…

14 ore ago

Viorel Sălan:“România este guvernată și este guvernată bine”

Suntem la jumătatea anului electoral. Alegerile locale și europarlamentare au fost un prim test în…

14 ore ago

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Plăcintelor Pădureneşti se anunţă mai delicioasă ca oricând

Magdalena Șerban Festivalul Plăcintelor Pădurenești e o sărbătoare a tradiției și a gusturilor autentice din…

14 ore ago

Hoţii i-au furat toţi nucii din livadă

Autorii n-au putut fi identificați și prinși, așa că dosarul a fost închis, iar omul…

14 ore ago

Doi tineri au murit pe loc! Cel care a provocat tragedie a fost trimis în judecată

Doi tineri aflați pe o motocicletă și-au pierdut viața după ce șoferul unui buldoexcavator nu…

14 ore ago