Categories: Sport

FOTBAL Liga a III-a. Partida amicală de la Deva a fost întreruptă

Partida amicală programată vineri la Deva, pe terenul sintetic, dintre echipa locală CSM şi Şoimii Lipova, s-a încheiat mai repede decât timpul regulamentar. Partida a fost oprită definitiv în minutul 32, de către arbitru jocului, în urma unei alter­caţii care a implicat aproape toţi jucătorii de pe teren, astfel că ambii tehnicieni au preferat să nu mai continue în aceste condiţii.
Debutul jocului a fost unul bun, cu multe acţiuni reuşite la ambele porţi. Ianc a avut o bună ocazie de a înscrie în chiar primul minut de joc, şutul lui fiind respins în corner de Iliescu, iar oaspeţii l-au evidenţiat apoi pe portarul devean Manea, care a reţinut balonul venit din lovitura de cap a lui Trabalka.
Echipa arădeană a fost cea care a deschis scorul în min. 16 prin Trip, după o pătrundere în careu pe partea dreaptă şi un şut la colţul lung. Trei minute mai târziu, Vasiu putea aduce egalarea din lovitură liberă de la 18 metri, însă Iliescu a fost la post, iar Trabalka a irosit o şansă mare de gol la o pasă greşită în apărarea gazdelor, şutul său trecând pe lângă poarta deveană în min. 25.
Pe un joc bun şi presiune făcută la poarta oaspeţilor, Traşcă a avut o acţiune indivi­duală, a fost faultat în marginea careului şi Tecsi a transformat cu siguranţă penaltyul acordat.
După acest scor au fost înregistrate mai multe contre între jucătorii celor două formaţii care au culminat în min. 32, cei doi antrenori luând decizia de a opri jocul.
CSM Deva: Manea – Curescu, Tecsi, Vasiu, Branea – Ţoiu, Ianc, Bîrzan – Vitan, Sulea, Traşcă. Rezerve: Dombradi – Bogda­novici, Doboş, Teodorescu, Radak, Ior­dache, Soare. Antrenor Ştefan Nanu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

19 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

19 ore ago