Categories: Publicitate

Cele mai relaxante jocuri de la cazinouri pe care trebuie să le încerci

Este minunat să găseşti acele jocuri de cazinou care să îţi dea câştigurile dorite dar care să te şi relaxeze în egală măsură. Este îmbinarea perfectă dintre două elemente care fac ca experienţa pe care o trăieşti pe o platformă online pentru jocuri de noroc să fie una cu adevărat inegalabilă. Există jocuri care pot fi catalogate ca şi relaxante? Cu siguranţă că da, tot ceea ce mai rămâne de făcut este să te convingi personal despre acest lucru şi să treci la joc imediat ce ai destul timp liber.

Poker online cu prietenii

Dacă eşti fan jocuri de poker intră într-un casino online România și joacă-l! Ai aşteptat o seară de sâmbătă pentru a-ţi surprinde familia şi prietenii? Felicitări, tocmai ai reuşit să faci acest lucru îndepărtându-te de la activităţile banale pe care le-ai tot încercat. Este timpul să îi ai alături de tine la o partidă de poker online unde să îi surprinzi cu talentul, cu intuiţia, dar mai ales cu înclinaţia de care dai dovadă în a face bani.

Din fericire, nu îţi trebuie decât câteva clicuri pentru că toţi cei apropiaţi să fie dispuşi la o masă de poker online unde să îşi poată exersa talentele de jucători. Este posibil acest lucru? Fără îndoială şi surpriza va fi cu atât mai mare precum nimeni nu se va aştepta la aşa ceva. Trebuie doar să te asiguri că au asupra lor dispozitivele necesare logării la joc şi în câteva secunde poţi da startul la joc. Poţi alege o masă virtuală unde se joacă în mod demo, dar jocul pe bani întotdeauna a suscitat un interes aprins, aşa că nu ezita în a selecta un astfel de joc.

Fruit Zen

Poate un slot să te ducă în starea Zen de relaxare deplină? Acest slot reuşeşte să facă acest lucru prin fundalul liniştitor care înfăţişează valurile liniştite ale oceanului şi prin muzica cu adevărat relaxantă. Îşi aduc din plin contribuţia şi fructele care aterizează pe rolele slotului, zugrăvite în culori apetisante şi extrem de lucioase. După ce ai intrat în starea Zen, este timpul să şi câştigi ceva bani şi slotul te ajută să faci acest lucru cât mai des cu putinţă datorită a 2 funcţii speciale cat:

  • Liniile de câştig se formează atât de la dreapta ecranului cât şi de la stânga sa, singura condiţie fiind aceea ca pe o linie câştigătoare să se regăsească minim 3 simboluri de acelaşi fel
  • Wildul jocului, care este reprezentată de către simbolul cu logoul jocului şi care îşi face apariţia pe rola 2, 3 şi 4, ocupând în întregime rândul acesteia

Wildul este de departe cel mai aşteptat simbol din joc pentru că înlocuieşte orice altă pictogramă a acestuia dar are şi rolul de a se extinde pe tot rândul rolei pe care îl ocupă. Ceea ce îţi doreşti în acest joc este ca wildul să apară pe toate aceste 3 role, caz în care vei obţine cu siguranţă un câştig memorabil.

Glow

NetEnt, producătorul acestui slot, îşi propune să îţi aducă Aurora Boreală pe ecran prin culorile variate care „îmbracă” simbolurile din joc. Animalele sunt la putere în acest joc şi vei întâlni cum defilează pe role animale magice precum urşi, reni, lupi, raşi, iepuri şi bufniţe care concurează în joc şi cu pictogramele cărţilor de joc. Puternicul urs este responsabil cu înlocuirea celorlalte simboluri din joc, fiind wildul din acest slot atractiv.

Nu numai că le înlocuieşte dar şi câştigurile care îl cuprind îţi vor dubla de fiecare câştigul obţinut. În plus, pictograma ursului îţi va aduce şi învârtiri gratuite, dacă o aduci pe minim 2 role de joc. Cum animalele sunt vedetele în acest joc, fiecare dintre ele îţi va aduce runde de învârtiri gratuite, în afară de combinaţiile câştigătoare pe care le determină. În acest mod, orice animal vei prinde pe ecran îţi va aduce:

  • 1 rotire gratuită, dacă minim 3 astfel de simboluri apar pe role
  • 2 runde gratuite în cazul în care 4 asemenea simboluri aterizează pe ecran
  • 5 învârtiri gratis, dacă oricare simbol ocupă toate cele 5 role din joc

Slotul are un RTP de 96% şi cu o volatilitate medie, ceea ce îl plasează fără drept de apel în topul de preferinţe al jucătorilor de pretutindeni.

Beach Slot

Îţi era dor ca soarele să îţi mângâie chipul şi să te relaxezi pe nisipul auriu de pe plaja preferată? Nicio problemă, învârte rolele acestui joc şi vei fi transportat instantaneu în atmosfera de neegalat a unei plaje însorite! NetEnt îşi dă încă odată valoarea talentului prin calitatea prin care oferă acest slot jucătorilor. Jocul este atât de bine realizat încât muzica de fundal te poartă direct pe această plajă unde simboluri specifice vieţii marine aterizează pe rolele de joc. Vei întâlni scoici colorate, stridii cu comoara dinlăuntrul lor, perlele şi pietrele strălucitoare. Li se adăugă în mod fericit şi două simboluri care au funcţia wild şi care sunt reprezentate de:

  • Pictograma cu denumirea de wild, deasupra căreia se afla un crab cu o culoare roz sidefiu, care va înlocui orice altă pictogramă a jocului
  • Caracatiţa este simbolul aşteptat în joc pentru că apare numai pe rola 3 însă atunci când o face contribuie la formarea unui câştig impresionant prin schimbarea a 2 pictograme din aceeaşi coloană

Jocurile demo

Dacă nu ai experienţa necesară pentru a juca pe bani reali, poţi oricând apela la varianta demo care este oferită cu largheţe de către toate cazinourile online. Faptul că ai acces la toate sloturile sau jocurile de masă din oferta unui cazinou online în mod gratuit, este o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi. Trebuie să ştii că orice joc vei accesa în varianta gratuită nu îşi va schimba caracteristicile atunci când îl vei aborda pe bani adevăraţi. Tocmai de aceea este bine să începi cu jocurile demo, pentru a beneficia de avantajele nenumărate pe care acestea le aduc:

  • Familiarizarea rapidă cu gameplay-ul
  • Cunoaşterea simbolurilor şi a valorii acestora în joc
  • Vizualizarea liniilor de plată şi a formelor geometrice pe care acestea le desenează pe ecran

Dacă ai parcurs un joc în varianta demo şi ai pătruns tainele acestuia, de abia atunci este cazul să treci la jocul pe bani adevăraţi. O vei face în cunoştinţă de cauză, ştiind tot ce are de oferit slotul sau jocul de masă accesat, deci premisele unui câştig impresionant sunt mai aproape decât crezi.

Este cu siguranţă bine ca să te relaxezi după o zi încărcată la muncă accesând jocul preferat. Ai la dispoziţie o sumedenie de jocuri pe care le poţi juca atât în modul demo cât şi pe bani reali. Adună deci experienţa necesară, fă saltul la jocul pe bani şi pune în practică tot ceea ce ai învăţat până acum. Cu siguranţă eşti la numai un pas de câştigul atât de mult aşteptat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago