Categories: Sport

FOTBAL – Liga a III-a. CS Hunedoara a pierdut meciul amical cu Ripensia

Echipa de liga a III, CS Hunedoara a jucat un meci amical cu divizionara secundă Ripensia Timişoara, pe terenul sintetic al formaţiei timişorene, partida fiind câştigată de gazde cu scorul de 4 – 2.
Formaţia hunedoreană a evoluat mult mai bine în repriza secundă, când a şi înscris cele două goluri. Autorul primului gol a fost Iacob, care a avut o incursiune pe partea dreaptă, a pătruns în careu şi a şutat la colţul lung (min. 55). Al doilea gol a fost înscris în min. 72 dintr-o pasă în adâncime a lui Radicof, care l-a găsit bine pe Zamfir, iar acesta a lobat peste portarul timişorean. De menţionat că CS Hunedoara a ratat un penalty, prin Muscă, în minutul 62.
Antrenorul principal la echipei din Hune­doara, Raul Spătaru a declarat: „Văd că ră­mânem aşa, să fim conduşi la pauză cu scorul acesta. Totuşi, a fost altă atitudine, alt meci. Am luat golurile pe greşeli individuale, două ale portarului Lefter şi două ale lui Niţuică. Trei din cele patru goluri le-am încasat în urmă unor cornere. Azi a intrat şi Neacşu, l-am putut folosi după ce şi-a revenit după o accidentare. În ce îi priveşte pe noii veniţi, Muscă a jucat foarte bine, Zamfir şi el foarte bine. Pe Niţuică sunt puţin supărat, nu a fost ceea ce se aştepta de la el. Ieri am realizat încă un transfer, l-am adus pe Denis Hrezdac de la UTA, în vârstă de 19 ani, mijlo­caş central. Ne-am despărţit de Mardare, care a semnat pentru Unirea Alba Iulia, unde va fi atât jucător, cât şi antrenor secund. I-am urat succes în noua carieră. Următorul joc este programat sâmbătă, returul cu Alba Iulia, încă nu ştim unde, vom decide în func­ţie de starea vremii”.
CS Hunedoara a evoluat la Timişoara în formula: Lefter – Niţuică, Kovacs, Neacşu, Trăşcan – Iacob, R. Cristian, Herci, Zamfir – Muscă, Vasinc. După pauză au evoluat: Raţ – Kelemen, Banac, Radicof, Ciucurescu – Iacob, Marinca, Pau, Tiric – Zamfir, Muscă şi a mai intrat Buzincu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

10 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

10 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

10 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

10 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

10 ore ago