Categories: Sport

Fotbal Liga a III-a. Concluzii în urma meciurilor de la Hunedoara şi Petroşani

După partidele de fotbal disputate în etapa precedentă, în care cele două echipe hu­ne­dorene cu pretenţii din Liga a III-a, CS Hu­ne­doara şi CSM Deva, nu şi-au găsit încă ritmul, prestând jocuri sub aşteptările suporterilor, dar şi a staff-ului tehnic al acestora, am con­semnat concluziile antrenorilor principali ai celor două echipe.

„Nu ştiu ce se întâmplă cu jucătorii noştri”
După meciul desfăşurat sâmbătă la Hune­doara, câştigat totuşi de echipa locală cu scorul de 2- 1, antrenorul Raul Spătaru (foto) a de­clarat:
„Ne aşteptam să fie un meci greu, deoa­rece ei au venit la noi după două înfrângeri consecutive. Eu zic că am controlat jocul în cea mai mare parte, am avut nenumărate ocazii, chiar şi un penalty ratat. Nouă ne lip­seşte foarte mult inspiraţia în faţa porţii, nu se concentrează (nota red.: jucătorii) deloc la finalizare. Asta ne face să trăim periculos până la finalul partidelor. În ultimele 15 mi­nute parcă am făcut pasul înapoi, eu nu înţe­leg de ce. Adversarul ne-a făcut probleme pe mingi lungi , aruncate doar în careu. Am ratat un penalty, am ratat cu poarta goală, am avut ratări incredibile. Eu sunt bucuros acum pen­tru cele trei puncte, am avut şi indis­po­ni­bilităţi în lot, au lipsit jucători de bază. E im­por­tant totuşi că avem cele trei puncte.
Daca ar fi fost spectatori în tribune, ar fi în­că­runţit câţiva dintre ei, despre mine ce să mai zic.Nu vreau să fie nimeni în pielea mea, la fiecare meci sau cum a fost aceasta. Nu ştiu ce se întâmplă cu jucătorii noştri. Ne cre­ăm ocazii la toate meciurile, ratăm, ratăm. Aţi văzut şi în meciul acesta, ne creăm oca­zii, ajun­gem cu uşurinţă în faţa porţii, dar tra­tăm cu multă uşurinţă multe dintre ele, la fina­lizare.
Din păcate am căzut într-o serie de cam­pionat unde nu cunoaştem foarte mult adver­sarii. Turda e o echipă cu vechime în Liga aIII-a, are jucători cu exerienţă. Sâmbătă e un meci în deplasare, greu, eu totuşi sper să ne re­ve­nim şi să aducem şi noi puncte din de­plasare.“

Probleme de integrare cu tinerii recent transferaţi
CSM Deva a pierdut neaşteptat, sâmbătă, la Jiul Petroşani, în derby-ul judeţean iar tehnicianul echipei devene, Ştefan Nanu, a fost tranşant.
„Nu dau vina pe arbitri, deşi arbitrajul a lăsat de dorit, ci pe jucătorii mei. Am dominat 80 la sută din timpul de joc, dar ne-a bătut o echipă care a avut mai mare dorinţă de victorie.
La unii dintre jucătorii noştri nu am văzut acea dorinţă, mentalitatea, agresivitatea de a fi primii la orice minge. Sunt mijlocaşi care nu bagă o alunecare, ies de pe teren cu şor­tul imaculat, e inadmisibil aşa ceva. Unii doar au mimat fotbalul, joacă doar când au min­gea la picior. Dacă nu îşi schimbă această atitudine, vom tăia în carne vie. Şi viaţa ex­tra­sportivă a unora lasă de dorit. Dacă îşi în­chi­puie că au venit la căldurică, doar să stea la condiţii bune, le vom arăta că se înşală. Pot juca cu copiii de la echipa a doua, cei care au evoluat foarte bine în Cupă cu Ghiroda, dacă e nevoie aduc în iarnă zece jucători, pentru că vreau să construiesc ceva la Deva.
Obiectivul rămâne acelaşi, o clasare pe locurile 1 – 6. Vineri jucăm cu Cisnădie, ne tre­buie cele trei puncte. Toate meciurile care ne aşteaptă sunt grele, nu mai avem voie să facem nici un pas greşit”, a comentat antre­no­rul devean situaţia din echipa sa.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago