Categories: Sport

FOTBAL Liga III-a. CS Hunedoara și CSM Deva victorii în amicale

Finalul de săptămână a fost marcat de meciurile amicale disputate de patru dintre cele cinci formații hu­ne­dorene care vor activa în Liga a III-a în viitorul sezon competițional.

Doar două înfrângeri
Aurul Brad a fost învinsă clar, la Timișoara, 7-0 pentru gazdele de la Politehnica, CS Corvinul Hunedoara a învins cu 7-1 pe CS Afumați, iar CSM Deva a câștigat cu 2-1 meciul disputat în deplasarea de la Retezatul Hațeg.
Aflați în cantonamentul de la Curtea de Argeș, jucătorii Corvinului au câș­tigat la scor disputa cu CS Afumați, for­mație care, anul trecut, a ajuns până în semifinalele barajelor de promovare, după un sezon în care strânsese doar două înfrângeri. De altfel, hunedorenii au avut șapte marcatori diferiți. Mercioiu, A. Vlad și Hergheligiu (din pe­nalty) au marcat în prima parte, în vre­me ce după pauză au punctat, pe rând, Roșu, Neacșu, Mar și Coman, toți, intrați după pauză în echipa lui Florin Maxim.
Echipa hunedoreană încheie cu bine jocurile amicale din stagiul de pregă­tire, după ce în precedentele două jocuri a remizat, 2-2, cu CS Mioveni și a trecut cu 2-1 de Unirea Bascov. Echipa s-a întors acasă și continuă pregătire la baza de la Hunedoara. Antrenorul prin­ci­pal Florin Maxim, a declarat după vic­toria cu CS Afumați: „A fost un joc con­sis­tent, agresiv, așa cum am pregătit întâlnirea. Dacă o ținem tot așa, le va fi greu viitoarelor adversare cu care vom evolua, deoarece avem o echipă pu­ternică, jucători de calitate, așa cum noi ne-am dorit. Am primit totuși goluri în fiecare meci, din afara careului dar acestea sunt meciurile de pregătire. Echipa este încărcată, am cam tras de băieți la antrenamente“.
Jiul Petroșani a susținut două me­ciuri amicale în Capitală, ambele pier­dute: 0-6 cu CSA Steaua și 1-5 cu Progresul Spartac.
Sâmbătă, la Hațeg, nou promovata în eșalonul trei din fotbalul românesc, Retezatul, a primit replica formației CSM Deva. Oaspeții au câștigat întâl­ni­rea cu 2-1, după reușitele lui Sulea, din minutul 30 și Lemac, în minutul 60, în vreme ce pentru gazde a punctat Petre, în final de meci. Antrenorul Ștefan Nanu a declarat: „Rezultat care este bun, având în vedere că noi am avut doar opt zile de pregătire. Jucătorii sunt încărcați, am făcut în aceste zile multă pregătire fizică. Am avut ocazii de a înscrie dar se vede că din punct de vedere mental nu suntem bine, se vede oboseala la jucători. Important este că am câștigat, mai avem timp încă trei săptămâni până la debutul campionatului și ne vom pregăti cu atenție debutul de campionat“.
Dan Bona, antrenorul celor de la Retezatul Hațeg a declarat: “Un meci bun de pregătire. La noi se vede că nu avem încă lotul închegat pentru a face față pretenților din Liga a treia. Am trans­ferat câțiva jucători, o să mai aducem câțiva, încet, lucrurile se vor așeza, avem timp să ajungem la un nivel bun pentru joc și pentru ca să debutăm bine în viitorul sezon”.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Florii

54 de minute ago

Felicitare Florii

56 de minute ago

Felicitare Florii

56 de minute ago

Felicitare Florii

58 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

59 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

59 de minute ago