Florin Oancea riscã excluderea din PNL

Sorina Popa

Nicolle Ebner

Ieri, în Biroul Permanent Central al PNL, s-a votat dacă liderul liberalilor deveni, Florin Oancea (foto), va fi exclus sau nu din partid.

Va decide Delegaţia Permanentă

Primarul Devei, Mircia Muntean, a solicitat, ieri, colegilor din forul permanent de conducere al PNL, să-l excludă pe Florin Oancea din partid, motivul fiind scandalul din ultima perioadă din organizaţia PNL din judeţ. Potrivit declaraţiei lui Mircia Muntean, Biroul Permanent Central al PNL a hotărât, cu 23 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere, să se propună Delegaţiei Permanente a PNL,  excluderea lui Florin Oancea din partid. „Nu este un moment plăcut. Însă, consider că s-a făcut dreptate în organizaţia PNL Deva”, a declarat Mircia Muntean.

Deocamdată, no comment

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, confirmă faptul că solicitarea lui Mircia Muntean de excludere a lui Florin Oancea din PNL a fost aprobată de Biroul Permanent Central. „Conform votului, solicitarea lui Mircia Muntean de excludere şi retragere a sprijinului politic ca viceprimar pentru Florin Oancea va fi discutată în Delegaţia Permanentă a PNL, unde Oancea este membru”, a declarat Mircea Ioan Moloţ, specificând că, deocamdată, nu se cunoaşte data la care va avea loc confruntarea dintre Muntean şi Oancea. În ce-l priveşte pe Florin Oancea, acesta a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect, precizând că le va face în cadrul unei conferinţe de presă, dar asta, numai după ce Delegaţia Permanentă a PNL va da verdictul.

MesagerulHunedorean

View Comments