Florin Oancea riscã excluderea din PNL

Sorina Popa

Nicolle Ebner

Ieri, în Biroul Permanent Central al PNL, s-a votat dacă liderul liberalilor deveni, Florin Oancea (foto), va fi exclus sau nu din partid.

Va decide Delegaţia Permanentă

Primarul Devei, Mircia Muntean, a solicitat, ieri, colegilor din forul permanent de conducere al PNL, să-l excludă pe Florin Oancea din partid, motivul fiind scandalul din ultima perioadă din organizaţia PNL din judeţ. Potrivit declaraţiei lui Mircia Muntean, Biroul Permanent Central al PNL a hotărât, cu 23 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere, să se propună Delegaţiei Permanente a PNL,  excluderea lui Florin Oancea din partid. „Nu este un moment plăcut. Însă, consider că s-a făcut dreptate în organizaţia PNL Deva”, a declarat Mircia Muntean.

Deocamdată, no comment

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, confirmă faptul că solicitarea lui Mircia Muntean de excludere a lui Florin Oancea din PNL a fost aprobată de Biroul Permanent Central. „Conform votului, solicitarea lui Mircia Muntean de excludere şi retragere a sprijinului politic ca viceprimar pentru Florin Oancea va fi discutată în Delegaţia Permanentă a PNL, unde Oancea este membru”, a declarat Mircea Ioan Moloţ, specificând că, deocamdată, nu se cunoaşte data la care va avea loc confruntarea dintre Muntean şi Oancea. În ce-l priveşte pe Florin Oancea, acesta a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect, precizând că le va face în cadrul unei conferinţe de presă, dar asta, numai după ce Delegaţia Permanentă a PNL va da verdictul.

9 comentarii la „Florin Oancea riscã excluderea din PNL”

  1. un ***** acest primar ……ar tre sa ceara exterminarea LUi nu a oamenilor de bine ….fraieru

  2. pt magariile care le face…pt felul cum gospodareste deva….sau tie iti place?esti multumit?

  3. Nu-s pupincurist boule, sunt un om pe care acest om l-a ajutat. Poate sa-si faca combinatiile lui, dar si ajuta.

  4. Bou esti tu cu neamul tau de lingai ….sa mergeti dracului cu MIRCIA cu tot ….si cu neamul lui de homo ….fraierii dracului ..mancati banii primarieie pt a va face propriile pofte

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.