Patru alesi locali, propusi pentru excluderea din partid

 Sorina Popa

Scandalul din organizaţia municipală Deva a PNL pare să nu se mai sfârşească, la fel ca şi cel de la nivelul judeţului. Asta, deoarece patru aleşi locali din Deva, membri PNL, riscă să-şi piardă funcţiile, după ce PNL Deva a votat în Biroul Permanent municipal excluderea lor din partid. Este vorba de consilierii deveni Doru Oană, Ioan David, Dorel Cuiava şi Carol Panduru.
 

Delegaţia permanentă va decide
„Am înaintat o adresă Biroului Permanent Judeţean al PNL, prin care solicităm să se propună Delegaţiei permanente a PNL Hunedoara excluderea celor patru din partid. Pe 15 noiembrie, se va vota propunerea noastră”, a declarat Florin Oancea, liderul PNL Deva.

 

„Nu vor reuşi”
În replică, primarul Devei, Mircia Muntean, susţine că „şi eu vreau să câştig singur un război împotriva Chinei, dar nu voi putea niciodată să fac asta. Aşa şi Oancea, vrea să schimbe patru aleşi locali, însă nu va reuşi. Oricum, nu se va lua nici o măsură în PNL, nici la judeţ, nici la Deva, până după alegerile din 5 decembrie, din Colegiul Haţeg. Ştampila organizaţiei PNL Deva se află la mine”, a afirmat Mircia Muntean.

Ce îi mână pe ei în luptă?     
 Legat de decizia de excludere a celor patru consilieri locali deveni din partid – despre care se ştie că sunt, împreună cu cei doi viceprimari, aliaţi ai primarului Mircia Muntean – în mediul politic local, se vehiculează informaţia că scopul final al acestei acţiuni este reinstalarea lui Florin Oancea pe un post de viceprimar al municipiului, al doilea post urmând să revină PSD, care ar vrea ca din acest război intern al liberalilor hunedoreni, să reuşească să-şi impună, un viceprimar în Deva.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Este superba afirmatia cu stampila. Este incredibil ca un om politic cu experienta lui Mircia Munteanu poate spune asa ceva. Pai, stampila poate fi declarata pierduta daca nu este la presedintele organizatiei.Se face o noua stampila si gata.

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

18 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

18 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

18 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

18 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

18 ore ago