Categories: Eveniment

Fiscul hunedorean nu excelează la confiscări

Carmen Cosman

Dacă în alte judeţe ale ţării şi, mai ales, în Bucureşti, oamenii se bat pe bunurile confiscate şi comercializate prin magazinele Fiscului, în judeţul Hunedoara, sunt prea puţine mărfuri confiscate şi scoase la vânzare.

Haine şi alte produse
Luna aceasta, Direcţia Generală a  Finanţelor Publice Hunedoara nu a  confiscat nici măcar un capăt de aţă care să fie scos la vânzare prin magazinul cu care Fiscul are contract. Nici în luna mai, lucrurile nu au excelat la acest capitol, în condiţiile în care Hunedoara nu este judeţ de graniţă, unde să fie confiscate TIR-uri întregi de produse, cum se întâmplă în alte zone. „Valoarea bunurilor confiscate şi vândute în luna mai este de 3.364 de lei. Produsele comercializate sunt îmbrăcăminte, articole de menaj şi uz casnic, produse de birotică şi rechizite”, a declarat Mihaela Mănăilă, purtătorul de cuvânt al DGFP Hunedoara.

Nu au magazin propriu
Finanţele hunedorene nu au un magazin propriu şi, pentru comercializarea produselor provenite din confiscări, încheie anual, contracte cu diverse firme, stabilite prin licitaţie. Anul acesta, conform datelor de la Finanţele hunedorene, valorificarea bunurilor se face printr-un magazin al SC Mercurean Brutărie SRL Orăştie, societate comercială cu care cei de la Finanţele Publice au încheiat contract de comision. Magazinul se află în Orăştie, pe strada Tudor Vladimirescu şi funcţionează de luni până sâmbătă, între orele 8.00 şi 20.00.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au pus deja la bă­taie bani frumoși pen­tru unii candidați care…

9 ore ago

Laurențiu Nistor: Drumuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale

Infrastructura rutieră modernă este primul pas spre dezvoltarea social-eco­no­mică și turistică a județului Hunedoara. Consiliul…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara Pentru că va primi titlul de Cetățean de Onoare…

9 ore ago

Bulina negră

Dan Vîlceanu, deputat neafiliat Pentru că l-a mușcat pe fostul său coleg, deputatul Florin Roman,…

9 ore ago

Ce exemplu, ce scandal! Bătaie în Parlamentul României. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-a dat un genunchi în față

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat,…

9 ore ago

Un nou val de praf saharian lovește România – Care vor fi zonele afectate

Meteorologii anunţă că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de…

9 ore ago