Categories: Actualitate

Emil Boc a vizitat-o pe Monica Iacob-Ridzi la penitenciar

Natalia Bumbac

Deşi Monica Iacob-Ridzi (foto) a plecat din PDL, odată cu declanşarea anchetei penale din dosarul în care a fost condamnată, se pare că fostul ei şef pe linie de partid, dar şi premier, Emil Boc, nu a uitat-o. Acesta a vizitat-o la Secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde Ridzi petrece perioada obligatorie de 21 de zile de carantină. Din spusele fostului premier, starea de sănătate a lui Ridzi nu este tocmai bună.

„Am vizitat-o, marţi, 24 februarie, pe d-na Ridzi, la Secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobată de conducere. Din nefericire, starea sănătăţii nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc şi sper să aibă şansa să îşi trateze sănătatea, pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră şi jumătate în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relaţia cu familia şi cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind şi situaţia sănătăţii şi a familiei, în condiţiile în care are doi copii mici”, a spus Emil Boc, citat de stiridecluj.ro.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a mai precizat că ţine legătura cu soţul fostului ministru, Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroşani. Emil Boc a adăugat că împreună cu soţul fostei colege a discutat despre vizită, acesta fiind de acord. Fostul premier a folosit una dintre cele patru vizite de care pot beneficia persoanele condamnate din partea apropiaţilor. Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată la cinci ani de închisoare în 16 februarie a. c. în celebrul dosar privind ilegalităţile petrecute în organizarea evenimentelor din 2 mai 2009.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago