Categories: ActualitateUltima Ora

Eleva Iulia Manole din Hunedoara, câştigătoarea concursului internaţional “My Bright Smile”

Peste şase milioane de elevi din clasele primare au învăţat cum să aibă grijă de sănătatea dinţilor cu ajutorul Programului Şcolar Colgate, care se desfăşoară de 25 de ani în România.
Programul oferă şansa copiilor cu vârste între şase şi nouă ani de a concura în cadrul competiţiei internaţionale de desene “My Bright Smile”, punând într-o formă creativă informaţiile învăţate. Anual, cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt premiate şi selectate la New York pentru a fi incluse în calendarul global Colgate „My Bright Smile”.
Pentru a treia oară consecutiv, România ocupă un loc în acest calendar, de data aceasta cu ajutorul Iuliei Manole, elevă la Liceul Tehnologic „Matei Corvin“ – Şc. Gimnazială Nr. 6 din Hunedoara.
Ca urmare a alegerii desenului realizat de ea printre cele 12 desene din întreaga lume ce vor fi incluse în calendarul Colgate “My Bright Smile”, eleva Iulia Manole va fi premiată cu bursa “Colgate Bright Smile, Bright Futures”, în valoare de 250 de dolari. În acelaşi timp, clasa a III-a A, din care Iulia face parte, coordonată de învăţătoarea Mihaela Negrea, va primi o bursă de 500 de dolari.
Ceremonia de premiere a câştigătoarei din România a competiţiei internaţionale de desene “My Bright Smile” va avea loc la Hunedoara, în data de 21 martie, la ora 10.00, la Liceul Tehnologic „Matei Corvin“ – Şcoala Gimnazială Nr. 6 (Piaţa Florilor, nr. 1). (M.Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago