Eleonora Gavrilesc, omul care va schimba destinul Cãlanului

Candidata USP la Primăria Călan, Eleonora Gavrilesc, s-a hotărât să atace fotoliul de primar al oraşului de pe Strei, dintr-un motiv foarte simplu.

Mie îmi pasă de oameni
„Oraşul nostru, Călan, a decăzut foarte mult în ultimii ani, din toate punctele de vedere. Nu s-au făcut investiţii, oamenii nu au locuri unde să lucreze, iar autorităţile locale n-au făcut nimic pentru locuitorii oraşului, tineri sau vârstnici. Iar mie îmi pasă de oameni, pentru ei am muncit, voi munci, pentru că vreau şi pot să-i ajut. Vreau să fiu primarul Călanului, pentru că am experienţa necesară să fac din oraşul acesta unul prosper, cu oameni fericiţi şi mulţumiţi de viaţa lor. Avem nevoie cu toţii de o schimbare în bine, aici, la Călan. Am pornit de jos şi pe propriile puteri şi am răzbit. Eu am tot ce-mi trebuie, nu vreau să ajung primar ca să mă îmbogăţesc. Dar nu mai suport să văd oraşul meu în situaţia de acum. Cred că a venit vremea ca şi Călanul să o ia pe un nou drum, al înnoirii, al prosperităţii pentru toţi locuitorii săi. Ştiu ce trebuie făcut pentru asta şi sunt hotărâtă să fac”, declară Eleonora Gavrilesc, candidatul la funcţia de primar al Călanului din partea USP.

Proiecte concrete, ce pot fi realizate urgent
Referindu-se, concret, la proiectele pe care are de gând să le implementeze imediat ce va fi aleasă primarul oraşului de pe Strei, Eleonora Gavrilesc subliniază:
• în primul rând, aşa cum am mai spus, voi aduce câţiva investitori puternici şi serioşi în Călan – cu care sunt deja în tratative – cu ajutorul cărora se vor crea locuri de muncă în oraş.
• apoi, mă voi zbate şi nu mă voi lăsa, până ce nu vom deschide în Călan, într-un timp cât mai scurt, un centru medical de urgenţe şi pentru prim ajutor, cu program non-stop;
• de asemenea, vom deschide o grădiniţă cu program prelungit, unde mamele să-şi poată duce copiii;
• vom realiza un centru de îngrijire şi consiliere pentru persoanele vârstnice, rămase singure, şi pentru cele cu dizabilităţi;
• vom începe construcţia unei baze de agrement, cu terenuri sportive, cu gazon artificial şi balon, aşa cum este la Deva, pentru tinerii şi copiii din oraş;
• am în vedere amenajarea pe malul râului Strei a unor locuri de picnic, unde oamenii să poată petrece la iarbă verde în mod civilizat;
• totodată, voi căuta să rezolv odată pentru totdeauna, problema câinilor vagabonzi“.

Mircia Muntean o susţine în bătălia electorală
O susţinere puternică în bătălia sa electorală o are Eleonora Gavrilesc de la primarul Devei, Mircia Muntean (foto în dreapta) şi de la Mihail Rudeanu (foto în stânga), preşedintele UNPR Hunedoara, care candidează pe listele USP pentru funcţia de consilier judeţean. Primarul Devei a declarat pentru alegătorii din Călan că „Eleonora Gavrilesc este o femeie puternică şi a dovedit că are reale calităţi manageriale. Ea are toate condiţiile pentru a câştiga funcţia de primar al Călanului. Aşa cum administrează o afacere, o şcoală particulară, aşa va reuşi să administreze un oraş. Este o opţiune extrem de binevenită şi o susţin cu toate forţele mele”, a declarat Mircia Muntean, care, la rândul lui, este candidatul USP la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Sunt sigur ca doamna Gavrilesc va castiga primaria si Mircia Muntean ,presedinte CJH. Nu vrem groapa de gunoi pla2 km de orsul nostru pe care vrea sa o faca Mircea Molot.Nu vrem sa fim intoxicati cu fumul si mirosurile de la gropa de gunoi ,iar sobolanii sa intre in casele noastre.

  • Spitalul l-au nenorocit colegii domniei sale si lipsa mediului propice pentru dezvoltarea activitatii private asisderea (CAS si TVA marit).
    E o ipocrizie sa susti ce sustine doamna !
    Iar politic cu Rudeanu care cand era prefect l-a arestat pe Munteanu si acum se pupa amandoi(in Piata Independentii :))) ,nu mai am ce comenta .
    Doresc oamenilor din Calan sa judece asezat !

  • MIRCEA IOAN MOLOT vrea sa cumpere voturile ,a adus din Transnistria un transport masiv de bani falsi,cu care vrea sa cumpere voturile si pe reprezentantii din sectile de votare ,are 550 de agenti electorali cate unul pe fiecare sectie de votare care vor cumpara voturi cu bani falsi.

  • As fi bine sa nu mai posteze mesaje antipersoane pupincuristii lui Mircia Muntean,ca oricum toti cei din echipa lui vor fi pierzatori si nu o sa poata sa ii puna pe functii pentru actele marete de slugarnicie.

  • Sigur oamenii vor vota schimbarea. Toti suntem satui de cum merg lucrurile in acest oras. Ne-am saturat sa nu avem unde lucra si sa nu mai facem fata financiar cheltuielior de zi cu zi.
    Singura persoana care poate face si va face ceva pentru acest oras pentru simplu motiv ca ea insasi s-a saturat sa traiasca in acest oras mort plin de oameni tristi si demoralizati este: Gavrilesc Eleonora. Asa ca schimbarea in bine sta in voi, in fiecare dintre voi.

  • Corect Laurentiu.Numai aceasta doamna primar ne va ajuta sa ne reabilitam termic locuintele si se va implica pentru a demara investitiile pentru parcul industrial din Calan.Va fi in stare si sa aduca investitori in Calan nu povesti o data la patru ani !

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

15 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

15 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

15 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

15 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

15 ore ago