Echipa de conducere de la CJ este compusă doar din social-democraţi. Bădin şi Ţambă, aleşi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

Adriana Năstase

Vineri, in şedinţa ordinară a CJ Hunedoara, au fost aleşi cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei. Nu a fost nici o surpriză, social-democraţii votaseră înainte cele două propuneri, aşa că votul de vineri nu a adus nici o emoţie candidaţilor PSD la posturile de vicepreşedinţi.
Primul vicepreşedinte ales a fost Alin Adam Ţambă (foto dreapta), propunerea grupului politic al PSD. În procedura de alegeri a intrat şi propunerea PNL, Cristina Chivu. La vot, rezul­tatul a fost următorul: Alin Adam Ţambă- 21 de voturi, Cristina Chivu – 10 voturi.
Al doilea vicepreşedinte ales a fost Ion Bădin (foto stânga), propunerea grupului politic al PSD. Din partea grupului politic USR a fost propus Dacian Claudiu Micula. În urma votului, rezultatul a fost următorul: Ion Bădin – 22 de voturi, Dacian Claudiu Micula –
7 voturi.
„Mulţumesc din nou primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, care a negociat această funcţie. Este meritul lui. În acelaşi timp, multumesc organizaţiei din care fac parte, cea care mi-a dat girul să candidez”, s scris Ion Bădin pe pagina sa de Facebook.
„Rezultatul votului, în urma căruia am devenit unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Hunedoara, mă onorează, dar, în acelaşi timp, mă şi obligă. Mă obligă să performez şi să îmi îndeplinesc îndatoririle cu responsabilitate şi profesionalism. Mulţumesc domnului preşedinte Laurenţiu Nistor pentru încredere şi pentru tot sprijinul acordat în această perioadă. Mulţumesc colegilor consileri judeţeni care mi-au acordat votul de încredere şi au consfinţit alegerea mea”, a scris şi Alin Ţambă pe contul de socializare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.