Categories: ActualitateFlash

După ce a primit asigurări de la medici că va da naştere unui copil absolut normal: O femeie a născut un copil fără picioare şi o mână

Maximilian Gânju

Părinţii unui nou-născut sunt disperaţi, după ce copilul lor a ajuns pe lume fără ambele picioruşe, dar şi fără mâna dreaptă. Medicii de la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde s-a născut copilul, i-au spus mamei că sarcina decurge normal şi fătul este sănătos.
Copilul de numai o săptămână a fost născut la Maternitatea Petroşani, din cadrul Spitalului de Urgenţă din localitate, iar părinţii băieţelului botezat Luca Gabriel au fost asiguraţi de fiecare dată, când au fost la controalele medicale, că sarcina este una normală. Ba chiar medicul care a făcut ecografiile în cabinetul său privat contra cost i-a arătat tatălui micuţului că acesta are picioruşe. Acum, bărbatul se întreabă cum au putut doctorii să facă o asemenea greşeală. Mama copilului, Elena Oprea, în vârstă de 32 de ani, spune că înainte cu două zile de naştere i-a fost făcută ultima ecografie, la un cabinet privat din oraş, iar medicul a asigurat-o că bebeluşul nu are nici o problemă şi că se va naşte la începutul lunii septembrie. Două zile mai târziu, avea să ajungă la spital, unde i s-a făcut cezariană, iar apoi medicii i-au spus femeii că micuţul este infirm.
„Soţul meu a leşinat când l-a văzut pe copil, la scurt timp după naştere. Pe mine, medicii nu m-au lăsat să văd copilul până marţi, iar între timp, am avut mai multe discuţii cu un psiholog“, a afirmat mama bebeluşului. Părinţii lui Luca vor depune plângeri împotriva celor doi medici, la Colegiul Medicilor, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani şi la Parchetul Judecătoriei Petroşani. Soţii Oprea, care mai au o fetiţă de 10 ani, mai spun că încearcă de mai mult timp să aibă un al doilea copil. Managerul Spitalului de Urgenţă din Petroşani, Alin Vasilescu, a anunţat că va demara şi el o anchetă internă şi va lua măsurile ce se impun.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Asta-i numai inceputul.Cand o sa inceapa sa profeseze toti medicii care vin urma,de la facultatile si universitatile unde-i spaga in floare,va trebui sa megem ,ca pe timpuri,la vraci sau la baba satului.
    Se tot lamenteaza ca au salarii mici,ca pleaca in strainatate,ca fac greva,dar nu sunt in stare de lucruri simple.Si sunt enorm de multe exemple.

  • Kent...fumeaza mai putin ca ti s-a incetosat mintea. Se vede treaba ca pentru tine e tulbure tot. Te bagi in seama ca musca in...fara sa ai habar de nimic.

  • @vic
    Pare ca ai tu creierul tulbure.
    Daca erai unul din parintii micutului, nu mai comentai ca un penibil pe aici, ca cineva spune un adevar care nu vrea sa-l recunoasca nimeni.

  • Adevarul tau nu e adevarul tuturor. Si...repet, nu ai nici o informatie despre subiect, dar ai pareri. Sau crezi cumva ca articolul cuprinde toate informatiile posibile despre caz? Lasa-i pe cei care au stiinta in domeniu sa analizeze si ocupate de treburile la care te pricepi (in afara comentarii aiurea), sau esti genul de individ care le stie pe toate mai bine ca oricine?! Si eu cred ca daca ai gresit trebuie sa plateasca, dar daca tu stabilesti asta atunci ne-am ras.
    Daca ai asa o parere proasta despre medici de ce te-ai dus la ei pana acum si de ce mergi sau vei merge la medic. De ce nu mergi la vrajitoare sau la popi.
    Iti dai seama ce ridicol esti?...nu crezi in medici da te duci la ei!

  • Ideea este ca bolnavii merg cu incredere la medici, unii dintre ei îl considera pe medic ca pe un D-zeu, ca pe ultima lor speranta.
    Din pacate sunt atatea cazuri in care medicii au uitat juramantul facut si au transformat meseria intr-un business. A se vedea scandalul cu oncologia si altele.

    Vic, oare ce informatii mai vrei din cazul asta ca sa-ti dai seama ca e vorba de incompetenta crasa, nepasare si altele mai urate.
    Crezi ca va stabili cineva ceva? Crezi ca o comisie de medici va acuza si pedepsi un coleg medic? Spune in cate cazuri stii ca s-a intamplat asta?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

22 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

22 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

22 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

22 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

22 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

22 de ore ago