Categories: Sport

Duelul cu „poliştii mici”, prilej de reabilitare pentru CNS Cetate Deva

Ovidiu Mănăstire

CNS Cetate Deva va juca azi prima partidă oficială de pe teren propriu din 2017, urmând să întâlnească pe ACS Poli II Timişoara, „satelitul” grupării de Liga I. Alb-albaştrii vor primul succes din acest an, în faţa unei formaţii care în tur i-a învins categoric.
Timişorenii s-au impus clar în partida tur
Meciul pierdut la Galda de Jos, din prima etapă a returului, e istorie pentru CNS Cetate Deva, care îşi doreşte prima victorie din acest an, aşteptând totodată un pas greşit al liderului, Naţional Sebiş. Devenii vor întâlni în faţa propriilor suporteri pe ACS Poli II Timişoara, echipă aflată pe locul 7 în clasament, care a început returul cu un eşec pe teren propriu, 0-2 cu UTA Bătrâna Doamnă II. CNS Cetate nu are însă amintiri prea plăcute în faţa timişorenilor, tinerii alb-violeţi administrându-le un eşec drastic în tur, scor 1-5, înfrângere care a dus la demisia lui Ciprian Pepenar din funcţia de antrenor principal al trupei din reşedinţa judeţului.
„Am încredere că putem câştiga!”
Antrenorul alb-albaştrilor, Viorel Tănase, are încredere că echipa sa poate obţine victoria în duelul de azi, dar afirmă că nu subestimează adversarul. „Echipa şi-a revenit după meciul de la Galda, în care a făcut un joc bun, iar moralul este ridicat, s-a văzut asta din atitudinea băieţilor la antrenamente. Întâlnim un adversar bun, care în tur ne-a învins clar şi care are jucători de calitate de la mijloc în sus precum Bârnoi, Velcotă, Vasi sau Totic, aceştia pot pune probleme. Chiar dacă au pierdut în primul meci din retur, acest lucru nu trebuie să ne relaxeze, nu vrem să-i lăsăm să joace. Mergem cu încredere şi sunt convins că putem obţine victoria”, a spus tehnicianul lui CNS Cetate. Devenii nu se pot baza pentru acest meci pe Raţ şi Boldea, care sunt suspendaţi şi nici pe Blănaru, care este accidentat, în rest, tot lotul este valid. Partida CNS Cetate Deva – ACS Poli II Timişoara, din etapa a XV-a a Ligii a III-a, seria a IV-a, se va disputa azi, de la ora 15.00, pe stadionul „Cetate” din Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

19 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

19 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

19 ore ago